Neler Yeni

700TL ye Hangi Kulaklığı Almalıyım

Cr34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mahmut
Bütçe
700
Bu 3 kulaklıktan hangisini almalıyım ve daha iyisi varsa yazar mısınız

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu 3 ünden ch321 güzel fujinde güzel ama rampage bilmiyorum güzeldir büyük ihtimal

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Eğer bütçeni 300 tl arttırabilirsen Razer Blackshark V2 X önerebilirim.

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Bu kulaklıkların kalitesini bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim; Bu kulaklıkların hiçbirinde ses seviyesi konusunda sıkıntı yaşamazsın. Desibeli 100'ün üzerinde ve 50mm sürücüleri var. Ses seviyesi olarak fazla bile gelir.

Arttıramam maalesef sizce hangisi iyi bu 3ün den
Hocam yukarıda diğer arkadaşın önerdiği kulaklık: https://www.akakce.com/kulaklik/en-...fonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1628077676.html bana güzel geldi. Değerlendirmelere bakmadım ama; Kulaklık kumaş padleri var. Bunun bir iyi, bir kötü yanı var; iyi yanı terletmemesi (terletsede deriye göre çok az terletir), kötü yanı kumaş olduğu için ses yalıtımı fazla iyi olmaz. Dışarıya biraz fazla ses verebilir (bence bunda çok sıkıntı yok). Hi-Res Audio sertifikası varmış. (Yüksek çözünürlüklü ses)

Son düzenleme:

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Bu kulaklıkların kalitesini bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim; Bu kulaklıkların hiçbirinde ses seviyesi konusunda sıkıntı yaşamazsın. Desibeli 100'ün üzerinde ve 50mm sürücüleri var. Ses seviyesi olarak fazla bile gelir.

Hocam yukarıda diğer arkadaşın önerdiği kulaklık: https://www.akakce.com/kulaklik/en-...fonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1628077676.html bana güzel geldi. Değerlendirmelere bakmadım ama; Kulaklık kumaş padleri var. Bunun bir iyi, bir kötü yanı var; iyi yanı terletmemesi (terletsede deriye göre çok az terletir), kötü yanı kumaş olduğu için ses yalıtımı fazla iyi olmaz. Dışarıya biraz fazla ses verebilir (bence bunda çok sıkıntı yok). Hi-Res Audio sertifikası varmış. (Yüksek çözünürlüklü ses)

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Bir kaç videosunu izledim. Mikrofonu kaliteli bence, gayet net geliyor ses (fazla ağza sokmamak lazım ama, yoksa patlıyor gibi olmuş). Oyunlarda, diğer kulaklıklardan iyi olur mu orasını pek bilemiyorum. Ama kaliteli güzel bir kulaklık.

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
Bir kaç videosunu izledim. Mikrofonu kaliteli bence, gayet net geliyor ses (fazla ağza sokmamak lazım ama, yoksa patlıyor gibi olmuş). Oyunlarda, diğer kulaklıklardan iyi olur mu orasını pek bilemiyorum. Ama kaliteli güzel bir kulaklık.
bence bu konudaki kulaklıkların hepsi birbirinden iyi ses konusunda bende seçemedim hala hangi kulaklığı alacağımı

Top Bottom