artistedward
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 70000
kredi kartına 6 taksit secenegı olan önerilerinizi beklyorum
o bütçeye taksitli zor hepsiburadadan hb kartınız varsa ürünleri tek tek ordan alıp 9 taksitli alabilrisiniz diger yerlerde taksite çok fazla vade farkı koyuyorlarkredi kartına 6 taksit secenegı olan önerilerinizi beklyorum
ınce hesap cuma ındırımlerınde taksıt oluyormuo bütçeye taksitli zor hepsiburadadan hb kartınız varsa ürünleri tek tek ordan alıp 9 taksitli alabilrisiniz diger yerlerde taksite çok fazla vade farkı koyuyorlar
3 taksit oluyor iş bankası ve paraf kartaınce hesap cuma ındırımlerınde taksıt oluyormu
teşekkürler hazır sistem düşünüyorum parçalarıda ozelleştirmeyle fena olmuyacak duzeye getirirsem yeterli3 taksit oluyor iş bankası ve paraf karta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
70k bütçeniz varsa incehesap + hepsiburada gibi yerlerden zaman içinde parçaları tek tek alırsanız daha avantajlı olursunuz parça kalitesi bakımından.
Hazır sistem istiyorsanız 5070ti sistemlerde özelleştirme yaparak ilerleyebilirsiniz ama parça kalitesi tek tek toplamaya göre biraz düşük kalacaktır.
Vatan gece indirimlerinde güzel sistem bulursanız(Kasım ayında güzel indirimler çıkarıyorlar) 3 taksit seçeneği var axess karta.teşekkürler hazır sistem düşünüyorum parçalarıda ozelleştirmeyle fena olmuyacak duzeye getirirsem yeterli
arkadaşımız yamış ama 70k yı 3 e bölsen ne bölmesen ne bölmesen ne ödemesi çok yüksek çıkar nakit al daha iyi üstüne kafana göre istedigin parçaları seçer toplarsın içine siner haızr sistemde şu durumda bu bütçelerde tercih edilmez kendin toplaman daha faydalıınce hesap cuma ındırımlerınde taksıt oluyormu
teşekkürler 1 hafta ıcınde guzel hazırsıstem gorursenız lınk atarsanız sevınırımVatan gece indirimlerinde güzel sistem bulursanız(Kasım ayında güzel indirimler çıkarıyorlar) 3 taksit seçeneği var axess karta.
Bu tarz sitelerde ayrıca 5070 sistemleri de incelemenizi öneririm. Bazılarında 5070ti özelleştirmesi koyuyorlar fiyat avantajı yakalayabiliyorsunuz.