70k oyuncu laptop önerisi?

Arda2732

80+
Reaksiyon skoru
0
HP'de sensör sorunu yaşanabilir. Katana'ların hem termal performansları hem de ekranları fiyatlarının çok gerisinde, bunlarda geride olunca diğer kısımlarda da pek ileride olamıyor zaten.

sensör sorunu ne tam olarak bilmiyorumda bilgilendirebilirmisin beni

Kapağı kapatınca uyku moduna geçmesini sağlayan bir sensör var. Isıdan dolayı bozulabiliyor. Bozulunca da ekran gidip geliyor, klavye ışıkları yanıp sönüyor. Sensörün kablosunu çekince çözülüyor lakin böyle de cihaz güç limitine giriyor, buna rağmen sıcaklıklar artmaya devam ediyor.

HP'de sensör sorunu yaşanabilir. Katana'ların hem termal performansları hem de ekranları fiyatlarının çok gerisinde, bunlarda geride olunca diğer kısımlarda da pek ileride olamıyor zaten.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki game garaj tam olarak nasil bi bilgisayar yerli diyorlar,ureticisi kim? veya yeni cikmis sanirim sorun yasatmaz mi deneyiminiz var mi acaba

HP alma hem victus kullandım hem omen ikisinide iade ettim çok sıkıntılar 70k bütçeyle 5070 laptop alabilirsin game garajın onun bir eksiği yok game garajın ürünleri kaliteli oluyorl bu laptop seni rahat 6-7 yıl götürür https://app.hb.biz/jxFDj6jyUsDf

peki game garaj tam olarak nasil bi bilgisayar yerli diyorlar,ureticisi kim? veya yeni cikmis sanirim sorun yasatmaz mi deneyiminiz var mi acaba
Parçaları yurt dışından geliyor, yazılımı burada hallediliyor. Donanımı yurt dışından olduğu için fiziksel olarak herhangi bir sorun oluşmuyor çoğu modelinde, yazılımı da genel olarak kullanıcılarını memnun ediyor. Garaj Online'ın satışını yaptığı bir marka. Herhângi bir deneyimim yok. Olanların belirttiğine göre de laptopun önemli kısımları olan güç potansiyeli, ekran/malzeme kalitesi, termal performans gibi konularda ederinin üstünde performans sergiliyor. Detaylı olarak diğer yerlerine bakılırsa da fiyatının karşılığını verebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,327
Üyeler
184,771
Son üye
MotivatedVergil
Geri