Neler Yeni

🔥İndirim 70mai M310 2K Araç Kamerası 1650 ₺

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Oğuz Ünlüerler
Arkadaşlar merhabalar. Bu konu altında sorabileceğimi düşündüğüm icin sormak istedim sizlere. Ben sifir bilgi ile arabaya on arka ve park halinde de cekebilmesi icin neler almaliyim ve nasil kurmaliyim? Konu hakkinda bilgisi olan insan cok gibi geldi, yanlis yerde sordumsa affola.

Jaze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
aaaaa
Arkadaşlar merhabalar. Bu konu altında sorabileceğimi düşündüğüm icin sormak istedim sizlere. Ben sifir bilgi ile arabaya on arka ve park halinde de cekebilmesi icin neler almaliyim ve nasil kurmaliyim? Konu hakkinda bilgisi olan insan cok gibi geldi, yanlis yerde sordumsa affola.
Hocam, arabanın park halinde kayıt yapmasını istiyorsan park modülü alman lazım. Bu modülü arabanın sigorta kutusuna bağlaman gerekiyor. Çok zor bir şey değil aslında çakmaklıktan kablo çekmek yerine sigorta kutusundan kablo çekeceksin. Ben bunun için Temu’dan şu sigorta çoğaltıcıyı aldım (https://share.temu.com/aIFzaMbiEsA). Kamera olarak ön için A500S, arka için RC11 aldım. Kabloları kapı fitillerinden geçirdim, arabada herhangi bir parçayı söküp takmama gerek kalmadı.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,768
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Hocam youtube'dan baksan daha öğretici olur senin için. Ön ve arka çekim için kamera alman gerekiyor. Park hâlinde de çeksin dersen Park Modülü için bağlantı kabloları var onu da ekstra almalısın. Tüm bunların bağlantılarını da oto elektrikçilere yaptırabilirsin. Ya da anlarım diyorsan kendin de yapabilirsin ama elektrik işinden, sigorta kutusundan vs anlaman lazım biraz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,170
Üyeler
166,896
Son üye
aaburakab
Top Bottom