Neler Yeni

7100-7200tl monitörlü toplama PC önerisi

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Amerikalı yeğeni için alıyormuş bı gemide mı ne kaptanmış
Asker işte :D Dolandırıcı... İnternette arat bin bir türlüsünü görürsün dostum. Başıma geleni anlatayım xiaominin akıllı saatini satıyordum 550 TL'ye sonra asker yabancı biri yazdı falan 250 dolar üstüne de kargo parası dedi iyi eyw falan pazartesi oldu mail geldi bana mailde de kargo bilgilerini girmem gerektiğini ondan sonra hesabıma geleceği gibi bir saçmalık vardı tabii ki de inanmadım ve yollamadım zaten dolandırıcı olduğunu da tahmin ediyordum görmüştüm daha önce böyle şeyler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Google amcaya sahibinden yabancı dolandırıcılar yaz neler neler olduğunu gör dostum hep aynı senaryoyı oynuyorlar.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Asker işte :D Dolandırıcı... İnternette arat bin bir türlüsünü görürsün dostum. Başıma geleni anlatayım xiaominin akıllı saatini satıyordum 550 TL'ye sonra asker yabancı biri yazdı falan 250 dolar üstüne de kargo parası dedi iyi eyw falan pazartesi oldu mail geldi bana mailde de kargo bilgilerini girmem gerektiğini ondan sonra hesabıma geleceği gibi bir saçmalık vardı tabii ki de inanmadım ve yollamadım zaten dolandırıcı olduğunu da tahmin ediyordum görmüştüm daha önce böyle şeyler.

Google amcaya sahibinden yabancı dolandırıcılar yaz neler neler olduğunu gör dostum hep aynı senaryoyı oynuyorlar.
Yok kanka bence değil konuşmaları atıyımmı?

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
At dostum

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

Screenshot_20201125-234944~2.pngScreenshot_20201125-234854.pngmail falanda attı kimlik gösterebiliriz diyor

Dolandırıcımı?

Son düzenleme:

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülemail falanda attı kimlik gösterebiliriz diyor
Dostum orta da bir sürü sahte kimlik var gösterse nolacak. Konuşma tarzı aynı ki daha konuşmaları atmadan bildiğim bir sürü şey var örnek olarak mail. Dolandırıcı değil demek istersen de sana tavsiyem paran gelmeden ürünü yollamaya kalkma hem laptobundan olursun hem de ptt'ye gidip kargo parası verirsin :D

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntülemail falanda attı kimlik gösterebiliriz diyor

Dolandırıcımı?
Üzülerek söylemek istiyorum ama dolandırıcı dostum. İnternete dediğim gibi bir sürü video var örnek olarak
bakabilirsin.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Dostum orta da bir sürü sahte kimlik var gösterse nolacak. Konuşma tarzı aynı ki daha konuşmaları atmadan bildiğim bir sürü şey var örnek olarak mail. Dolandırıcı değil demek istersen de sana tavsiyem paran gelmeden ürünü yollamaya kalkma hem laptobundan olursun hem de ptt'ye gidip kargo parası verirsin :D
Öyle yapıcam dedim zaten önce parayı gönderin sonra kargolama yapacağız adam zaten FedEx yollucam dedi

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Yani dikkatli ol derim ama dolandırıcı büyük ihtimal.

Top Bottom