Neler Yeni

Yardım 72 Saattir internetim yok ücret ödeyecek miyim?

Reyconjeff

80+ Bronze
Şuan itibari ile 72 saattir internetim yok. Türk telekom altyapısın da fiber optik kablolarda sorun varmış. Ne zaman çözüleceği belli değil belki 1 hafta belki 1 Ay en kötü 3 gündür internetim yok.

Peki ben bu günlerin faturasını ödemek zorunda mıyım? Ne yapılabilir? Böyle durumlarda firmalar ne yapıyor?

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Enis Solak
Benim bölgemde dönem dönem kısa çalışmalar oluyor kısa dediğim 15-24 saat arası oluyor günlerce uzadığını görmedim, böyle kesintiler olunca faturada asla azalma görmedim ama sizin durum farklı olabilir o yüzden kesin bir şey diyemem. Direkt Türk Telekom ile konuştunuz mu?

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ahmet
Şefim en garanti ara sor fatura ödeyecek miyim diye

Reyconjeff

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bölgemde dönem dönem kısa çalışmalar oluyor kısa dediğim 15-24 saat arası oluyor günlerce uzadığını görmedim, böyle kesintiler olunca faturada asla azalma görmedim ama sizin durum farklı olabilir o yüzden kesin bir şey diyemem. Direkt Türk Telekom ile konuştunuz mu?
sağlayıcım türknet onlarla iletişim halindeyim telekom kaynakları fiber kablolalarda sorun var dediler hala çözülmesini bekliyoruz. LOS ışığı kırmızı yanıyor

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Şuan itibari ile 72 saattir internetim yok. Türk telekom altyapısın da fiber optik kablolarda sorun varmış. Ne zaman çözüleceği belli değil belki 1 hafta belki 1 Ay en kötü 3 gündür internetim yok.

Peki ben bu günlerin faturasını ödemek zorunda mıyım? Ne yapılabilir? Böyle durumlarda firmalar ne yapıyor?
türknetteki destek talebine ekleme yap fatura durumunu sor her zaman aynı olmayabiliyor

Reyconjeff

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanamadığımız günler için faturamıza indirim yansıtacaklarmış. Mesaj attılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,628
Üyeler
167,532
Son üye
Jettmain
Top Bottom