7200TL Sistem önerir misiniz?

Looper

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,841
Arkadaşlar selam 7200tl maksimum bütçem var.
İsteklerim:
-Ekran kartı soğutması iyi olsun.
-Vatandan olursa iyi olur olmazsa İtopya da olur.
-PSU kaliteli olsun.
-Kasa mesh olsun.
-Ekran kartı güvenilir markalar olsun.(MSI, Sapphire, Asus, Gigabyte gibi)
-SSD sorunlu olmasın.
-120GB SSD 1TB HDD olsun.
-Kasada en az 3 fan bulunsun.

Arkadaşlar selam 7200tl maksimum bütçem var.
İsteklerim:
-Ekran kartı soğutması iyi olsun.
-Vatandan olursa iyi olur olmazsa İtopya da olur.
-PSU kaliteli olsun.
-Kasa mesh olsun.
-Ekran kartı güvenilir markalar olsun.(MSI, Sapphire, Asus, Gigabyte gibi)
-SSD sorunlu olmasın.
-120GB SSD 1TB HDD olsun.
-Kasada en az 3 fan bulunsun.
https://www.gamegaraj.com/urun/Aquarius-5AN-X/ knk al bu kasayı fanları da çok iyi kumandalı psu su fsp hydro bu sistemin yanına 1tn hdd al ama

https://www.gamegaraj.com/urun/Aquarius-5AN-X/ knk al bu kasayı fanları da çok iyi kumandalı PSU su fsp hydro bu sistemin yanına 1tn HDD al ama
Kanka tamam da ben bu INNO3D veya PALIT markalarına güvenemiyorum ya.
Bir de anakart BIOSTAR ondan da anlamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldıysan sıcaklık değerlerini yazar mısın?
Mech modeli ısınıyor diye duydum ısındığı halde j25 var o kasa da mesh bir model değil ısınmasından korkuyorum yoksa çok iyi sistem.
MSI kasası daha iyi gibi geldi.

Çok kötü olmuş valla

Kanka tamam da ben bu INNO3D veya PALIT markalarına güvenemiyorum ya.
Bir de anakart BIOSTAR ondan da anlamıyorum.

Aldıysan sıcaklık değerlerini yazar mısın?
Mech modeli ısınıyor diye duydum ısındığı halde j25 var o kasa da mesh bir model değil ısınmasından korkuyorum yoksa çok iyi sistem.
MSI kasası daha iyi gibi geldi.
Knk inno3d ve palit Asya'da ve Amerika'da MSI gibi bı sıkıntı çıkmaz biostar da msila aynı yastadır herhalde o da baya iyi sıkıntı çıkmaz merak etme

Çok kötü olmuş valla

Knk inno3d ve palit Asya'da ve Amerika'da MSI gibi bı sıkıntı çıkmaz biostar da msila aynı yastadır herhalde o da baya iyi sıkıntı çıkmaz merak etme
Kanka adam 120 GB SSD istemiş. Onun dışında ekran kartı değişebilir? Kötü yanı ekran kartı bence? Sence?

Kanka adam 120 GB SSD istemiş. Onun dışında ekran kartı değişebilir? Kötü yanı ekran kartı bence? Sence?
7200tl bütçeye sorunlu ekran kartı koymuşsun sorunlu olmasını geçtim 1660sli sistemi şuan 5.1k ya alabiliyorsun benimki 2060sli ve 500gb ssd 1 tb hdd var sence de daha iyi değil mi

7200tl bütçeye sorunlu ekran kartı koymuşsun sorunlu olmasını geçtim 1660sli sistemi şuan 5.1k ya alabiliyorsun benimki 2060sli ve 500gb SSD 1 tb HDD var sence de daha iyi değil mi
Seninki daha iyi kanka ama benimki hazır sistem değil o yüzden bu kadar pahalı oldu.

knk çok paran olmadığı sürece ve gaming gecesinden almıyosan kendin toplamıycan bk normalde 2080ti 12k dimi https://www.gamegaraj.com/urun/Phantom-7AN/
bu 17k düşün sırf kasa+PSU 1.5k dır anakart da 1700 geçiyor fiyatı
Aynen kanka hazır sistem almak daha mantıklı. Hazır sistemlerde 3500x olduğu için ve 3600 yapınca parayı geçiyordu o yüzden arkadaşa bunu önerdim. Ama yanlış oldu :)

Aynen kanka hazır sistem almak daha mantıklı. Hazır sistemlerde 3500x olduğu için ve 3600 yapınca parayı geçiyordu o yüzden arkadaşa bunu önerdim. Ama yanlış oldu :)
yok estağfirullah yanlış değilde zengin işi oldu

Geri