730 TL'ye ajazz aj159pro almak mı? 2.5k ya vxe mad r mi almak?

ajazz

Sensörlere baktığımda ikiside paw3395 ikiside hafif ,wraith sanırım 40gr ajazz 50 olması lazım kalite olarak sanırım birbirlerine yakınlar. Ajazzın gelmesi yaklaşık 12-13 gün wraith ise daha kısada sürer gibi. Ama acelen yoksa Ben olsam ajazz alırdım arada sonuçta 1700 gibi bir fark var.

Sensörlere baktığımda ikiside paw3395 ikiside hafif ,wraith sanırım 40gr ajazz 50 olması lazım kalite olarak sanırım birbirlerine yakınlar. Ajazzın gelmesi yaklaşık 12-13 gün wraith ise daha kısada sürer gibi. Ama acelen yoksa Ben olsam ajazz alırdım arada sonuçta 1700 gibi bir fark var.
pekı ajazz mı yoksa https://www.temu.com/tr/-shark-x6-l...38784094446_xggx1ly13y&_x_sessn_id=uw7fm9gsdo daha ıyı bırde ajazz cok kucuk sankı sızın dusuncenız ne?

herkes 159 pro der ama switch kalitesi agırlık dengesi açısından vxe mad r ama lakin fiyat olarak 159 pro

Ben yeni ajazz pro sipariş verdim indirimde olduğu için aldım eğer öyle bir durumun varsa bence ajazz almalısın aralarında uçurum bir fark olacağını sanmıyorum , ama dediğiniz gibi size uygun hangisini ise yani tutuş konfor olarak onu da tercih edebilirsiniz.

3 kat fark var arada yoksa vxe daha iyi

8khz kullanmayacaksan aj159 nl daha mantıklı olur 800mah bataryası ile

Hocam almışken de kaliteli bir şey almak istiyorum hocam ya ileride uğraşmamak adına switch mesela

Arkadaşların da dediği gibi wraith tabii ki daha kaliteli ama fiyat farkı bariz ,ayrıca ajazz hemen bozulacak bir mouse değil incelemelere göre ve indirim ile 750 TL günümüzde hiç bir şey

Arkadaşların da dediği gibi wraith tabii ki daha kaliteli ama fiyat farkı bariz ,ayrıca ajazz hemen bozulacak bir mouse değil incelemelere göre ve indirim ile 750 TL günümüzde hiç bir şey
Doğru diyorsunuz hocam en kötü beğenmesem bile 750 TL hiçbirşey, siyah almayı düşünüyorum setupum siyah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,156
Üyeler
183,393
Son üye
crystalgambit0
Geri