Neler Yeni

7300 TL lik İncehesap PC si alınır mı ?

Kaziminho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kazım Ceylan
Merhabalar arkadaşlar bir kaç sorum olacak. Öncelikle incehesap sitesinde bulunan 7299 Tl lik bu bilgisayarı almaya karar verdim ancak aklımda bazı sorular var.

Oyun oynamak için alacağım bilgisayarı ve bazıları Amd Ryzen 3500x in kötü olduğunu söylüyor ancak özelleştirmeler arasında 3060 olmadığı için ekleyemedim sizce yeterli mi. Başka yardım istediğim konu ise bu kasayı özelleştirmek istediğimde anakart ve kasa değişimi yapmamı tavsiye eder misiniz yorumlarınızı bekliyorum.
Yarın indirim olabileceği için aceleci davranıyorum biraz

Daha uyguna sistemler varsa Rtx 2060 ve Ryzen 3600 olan tavsiyelerinizi bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up

Son düzenleme:

helpyardımplz

80+ Silver
Teşekkürler hocam
Hocam mesela rx5700xt ya da rx5700xt bütçeme fazla gelir dersen rx5600xt alabilirsin her cuma incehesap da gaming geceleri oluyor oradan alabilirsin. Ram, ana kart, ssd bir sürü parça çıkıyor. Ama almadan önce konu açmanı öneriyorum bazen kalitesiz parçaları koyuyorlar bizim halk da bu niye bu kadar ucuz diyor sazan gibi atlıyor.

Kaziminho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kazım Ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şimdilik oyun keyfi için alıyorum daha fazla bütce ayırabileceğimi düşünmüyorum ancak ilerde duruma göre yükseltme yapabilirim. Tavsiyelerin için teşekkür ediyorum

Kaziminho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kazım Ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardımlarınız gerekli

Obito Uchiha

80+ Silver
Bence kasa (Corsair Spec Delta RGB 550w) ve ssd degiştirip (Samsung 860 Evo 500GB) alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Merhabalar arkadaşlar bir kaç sorum olacak. Öncelikle incehesap sitesinde bulunan 7299 TL lik bu bilgisayarı almaya karar verdim ancak aklımda bazı sorular var.

Oyun oynamak için alacağım bilgisayarı ve bazıları Amd Ryzen 3500x in kötü olduğunu söylüyor ancak özelleştirmeler arasında 3060 olmadığı için ekleyemedim sizce yeterli mi. Başka yardım istediğim konu ise bu kasayı özelleştirmek istediğimde anakart ve kasa değişimi yapmamı tavsiye eder misiniz yorumlarınızı bekliyorum.
Yarın indirim olabileceği için aceleci davranıyorum biraz

Daha uyguna sistemler varsa Rtx 2060 ve Ryzen 3600 olan tavsiyelerinizi bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up
3500x iyi bir işlemcidir rahatlıkla alabilirsiniz,kasa corsair spec delta yapın,ssd yi samsung yapın,anakart iyi gibi ama aralarında güzel bir model olmadığı için o anakarta iyidir,bence farklı yerlere bakıp alsanız daha iyi olur ama eğer böyle olursa sistem dediklerim gibi alınabilir.

Top Bottom