catsped
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 572
Ne için boykot ediyorsun tam olarak?Boykot !!
Ne için boykot ediyorsun tam olarak?Boykot !!
Haha geldiNe için boykot ediyorsun tam olarak?
Ne için boykot ediyorsun tam olarak?
Siz şaka falan mısınız? Bu ülke özgür bir ülke değil mi? İnsanlar kendi hür iradeleriyle istediği partiye oy veremez mi? Bu ne iğrenç bir faşistliktir? İyi misiniz siz? Ben de çocuk katillerine para yolluyor falan sandım. Allah sizin belanızı versin. Allah sizin belanızı versin. Allah sizin belanızı versin. Almayacaktım ama şimdi sepete 10 tane ekleyip alacağım.CHP boykot listesinde haklı olarak. 1 kişi bile almasa iyidir.
Abi alt tarafı elimizi masamızı silicez konu nereye geldi yavmarka hakkında boykot dışında pek hoş şeyler duymadım zaten trendyol olması başlı başına benim için almamak için bir sebep ama
Hayır yıllardır bu fiyatlardan satılan ürünler bunlar. Mağazaları dolaşsan aynısını 15 liraya satıldığını görürsün. Boykot falan değil. Boykot etmiyoruz. Yerli malının arkasındayız. Seni engellemişim neden engellediğimi de kurduğun ilk cümleden belli ettin.boykot olmasaydı o fiyatta satılmazdı![]()
Siz şaka falan mısınız? Bu ülke özgür bir ülke değil mi? İnsanlar kendi hür iradeleriyle istediği partiye oy veremez mi? Bu ne iğrenç bir faşistliktir? İyi misiniz siz? Ben de çocuk katillerine para yolluyor falan sandım. Allah sizin belanızı versin. Allah sizin belanızı versin. Allah sizin belanızı versin. Almayacaktım ama şimdi sepete 10 tane ekleyip alacağım.
Abi alt tarafı almamayı tercih ediyorum dedim masamı başka şeyle silerim konu nereye geldi yavAbi alt tarafı elimizi masamızı silicez konu nereye geldi yav
İndirim an itibariyle bitti. Son 10 paketi ben aldım galiba![]()
Sleepy Natural Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu 6x60 (360 Yaprak) - Fiyatı, Yorumları
Sleepy Natural Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu 6x60 (360 Yaprak) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Alıntıyı görüntüle
yerli dediğin haksız yere yiyen işçileri niye kovdu o zaman? habere bakmıyorsun belliHayır yıllardır bu fiyatlardan satılan ürünler bunlar. Mağazaları dolaşsan aynısını 15 liraya satıldığını görürsün. Boykot falan değil. Boykot etmiyoruz. Yerli malının arkasındayız. Seni engellemişim neden engellediğimi de kurduğun ilk cümleden belli ettin.