🔥İndirim 74₺—- Sleepy Islak mendil 6x60 adet

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ya gene mi kaçırdım arkadaş ya

Ne için boykot ediyorsun tam olarak?

1746280054197.webp

1746280067685.webp

CHP boykot listesinde haklı olarak. 1 kişi bile almasa iyidir.

Uygunsuz davranış
CHP boykot listesinde haklı olarak. 1 kişi bile almasa iyidir.
Siz şaka falan mısınız? Bu ülke özgür bir ülke değil mi? İnsanlar kendi hür iradeleriyle istediği partiye oy veremez mi? Bu ne iğrenç bir faşistliktir? İyi misiniz siz? Ben de çocuk katillerine para yolluyor falan sandım. Allah sizin belanızı versin. Allah sizin belanızı versin. Allah sizin belanızı versin. Almayacaktım ama şimdi sepete 10 tane ekleyip alacağım.

marka hakkında boykot dışında pek hoş şeyler duymadım zaten trendyol olması başlı başına benim için almamak için bir sebep ama

marka hakkında boykot dışında pek hoş şeyler duymadım zaten trendyol olması başlı başına benim için almamak için bir sebep ama
Abi alt tarafı elimizi masamızı silicez konu nereye geldi yav

boykot olmasaydı o fiyatta satılmazdı :D
Hayır yıllardır bu fiyatlardan satılan ürünler bunlar. Mağazaları dolaşsan aynısını 15 liraya satıldığını görürsün. Boykot falan değil. Boykot etmiyoruz. Yerli malının arkasındayız. Seni engellemişim neden engellediğimi de kurduğun ilk cümleden belli ettin.

Siz şaka falan mısınız? Bu ülke özgür bir ülke değil mi? İnsanlar kendi hür iradeleriyle istediği partiye oy veremez mi? Bu ne iğrenç bir faşistliktir? İyi misiniz siz? Ben de çocuk katillerine para yolluyor falan sandım. Allah sizin belanızı versin. Allah sizin belanızı versin. Allah sizin belanızı versin. Almayacaktım ama şimdi sepete 10 tane ekleyip alacağım.

Dostum biz kimsenin dükkanını taşlamıyoruz veya andaval gibi dükkanın önüne gidip eşşek gibi bağırmıyoruz, insanların kahvelerini elinden alıp dökmüyoruz, dükkanın içine girip mal mal nidalar atmıyoruz. Kimseyi de burda zorla alma diye zorbalamıyoruz, almak istiyorsan al. Kendi ülkesindeki adaletsizliği protesto etmesi gerekirken başka ülkelerin dertlerini kendine dert edinen bir zat daha.

Hayır yıllardır bu fiyatlardan satılan ürünler bunlar. Mağazaları dolaşsan aynısını 15 liraya satıldığını görürsün. Boykot falan değil. Boykot etmiyoruz. Yerli malının arkasındayız. Seni engellemişim neden engellediğimi de kurduğun ilk cümleden belli ettin.
yerli dediğin haksız yere yiyen işçileri niye kovdu o zaman? habere bakmıyorsun belli

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri