Bütçem max 1 k 75 hz alacağım çünkü pc kötü hangisini alayım yardımcı olurmusunuz
Eminmisin başka fikri olan varmıASUS VP248H 24" 1ms 75Hz Analog+HDMI FreeSync Full HD TN Monitör Siyah
VP248H, 24" FHD (1920X1080) GAMING MONITOR, 1MS, Uwww.mediamarkt.com.tr
Bütçem max 1 k 75 hz alacağım çünkü pc kötü hangisini alayım yardımcı olurmusunuz
Eminmisin reis değiştirme imkanım olmayacakAcer VG220QBMIIX 21.5" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer VG220QBMIIX 21.5" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer VG220QBMIIX 21.5" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu bütçeye bu en iyisi olacaktır.
Alabilirsiniz 2 yıl garantisi ve 15 gün içinde beğenmezseniz iade edebiliyorsunuz.Eminmisin reis değiştirme imkanım olmayacak
Dostum fiyat ve hangi şehirhocam benim kullanmadığım 21.5 inç acer 75hz ips monitör var kutusu falan duruyo satabilirim size
Mesaj otomatik birleştirildi:
fatura ve garantisi de var
Bunu bu fiyata alan varmidir acabaistanbul bu arada 2. el ürün ama temiz yanlış anlaşılma olmasın
not ürüne zam gelmiş satmıyım bariAcer B227Qbmiprzx Profesyonel Monitör, 21.5 inches LED IPS panel : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Acer B227Qbmiprzx Profesyonel Monitör, 21.5 inches LED IPS panel : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
700 e almıştım