nasıl yapcam yardım eder misinddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp 555.85 sürümünü yükle düzelir.
nasıl yapcam yardım eder misinddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp 555.85 sürümünü yükle düzelir.
nasıl yapcam yardım eder misin
Bunu yap düzelirDaha 2 3 gün önce normaldi bugün bi baktim oyunlarda 75 hz kullaniyorum sasirdim bi deneyim dediginizi tekrardan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef cözemedim hocam valorantta cs de hala 75hz :/
onla alakası yok.Bunu yap düzelir
Ben onu yaptım düzeldi dostum cs2 yi 60 hz veriyordu sadece onu çekince 240hz almaya basladim 1280x1024 deonla alakası yok.
sürücü alakalı bir durum.Ben onu yaptım düzeldi dostum cs2 yi 60 hz veriyordu sadece onu çekince 240hz almaya basladim 1280x1024 de
sagol kanka cozdumbu şekilde ddu ile ekran kartı sürücüsünü kaldır sonra nvidia sitesinden 555.85 sürümünü yükle düzelir.Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net