75 HZ Monitörde 60 FPSde donuyor ama aynı oyunda veya uygulamada 60hz ye çekince o donma hissiyatı gidiyor onun kendi kendine düşürecek bi ayarı falan yok mu freesync diye bir şey var driverdan da açtım monitörümdende ondan olabilir mi
Anladığım kadarıyla örneğin driverdan açıp monitörden kapatıyım mı? yada tam tersi?İki yerden birlikte açmak yerine tek tek dene bakalım. FreeSync desteği olmasaydı V-Sync veya FPS Sabitleme önerecektim ama gerek kalmadı.
Birde bazı oyunlar ve uygulamalar sadece 60fps oluyor monitör 75hz olsa bile yani freesync otomatikman hz falan düşürüyor diye biliyorum windows üzerinden değişken yenileme hızınıda(doğru yazdım mı bilmiyorum) açtımİki yerden birlikte açmak yerine tek tek dene bakalım. FreeSync desteği olmasaydı V-Sync veya FPS Sabitleme önerecektim ama gerek kalmadı.
Evet öyle.Anladığım kadarıyla örneğin driverdan açıp monitörden kapatıyım mı? yada tam tersi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde bazı oyunlar ve uygulamalar sadece 60fps oluyor monitör 75hz olsa bile yani freesync otomatikman hz falan düşürüyor diye biliyorum windows üzerinden değişken yenileme hızınıda(doğru yazdım mı bilmiyorum) açtım