Neler Yeni

Yardım 75 HZ Monitörde 60 FPSde donuyor

_Starixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Arda
75 HZ Monitörde 60 FPSde donuyor ama aynı oyunda veya uygulamada 60hz ye çekince o donma hissiyatı gidiyor onun kendi kendine düşürecek bi ayarı falan yok mu freesync diye bir şey var driverdan da açtım monitörümdende ondan olabilir mi

_Starixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İki yerden birlikte açmak yerine tek tek dene bakalım. FreeSync desteği olmasaydı V-Sync veya FPS Sabitleme önerecektim ama gerek kalmadı.
Anladığım kadarıyla örneğin driverdan açıp monitörden kapatıyım mı? yada tam tersi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İki yerden birlikte açmak yerine tek tek dene bakalım. FreeSync desteği olmasaydı V-Sync veya FPS Sabitleme önerecektim ama gerek kalmadı.
Birde bazı oyunlar ve uygulamalar sadece 60fps oluyor monitör 75hz olsa bile yani freesync otomatikman hz falan düşürüyor diye biliyorum windows üzerinden değişken yenileme hızınıda(doğru yazdım mı bilmiyorum) açtım

Son düzenleme:

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Anladığım kadarıyla örneğin driverdan açıp monitörden kapatıyım mı? yada tam tersi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde bazı oyunlar ve uygulamalar sadece 60fps oluyor monitör 75hz olsa bile yani freesync otomatikman hz falan düşürüyor diye biliyorum windows üzerinden değişken yenileme hızınıda(doğru yazdım mı bilmiyorum) açtım
Evet öyle.

Onu kapayıp deneyin. Sorun devam ediyorsa öyle de denersiniz.

Top Bottom