75 hz monitörümü 75 kullanamıyordum bu yöntem zarar verirmi

NhympexS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
313
Arkadaşlar ben 75 hz bir monitör almştım ve sadece düşük çözünürlükte 75 hz idi bende nvida denetim masasından overclock yaparak yüksek çözünürlükte 75 denedim kabul etmedi 74 denedim olmadı 73 hertz sorunsuz oldu bu bir problem yaratırmı 73 hertzde kullansam zaten monitör 75 hz destekliyor

73 de sıkıntı olmaz ama bi sıcaklığını kontrol edin elinizle.
sıcaksa alın 60hz'ye geri.

ileri zamanlarda sıkıntı cıkabılır ayrıca bende 75hz monıtor var 60hz arasında farkı anlamadım yanı elıne bısey gececegını de sanmıyorum

Monitöre herhangibi bir zarar olurmu veya 73 hz sorun çıkarırımı

Ekler

• herz.png
    herz.png
    3.5 KB · Hit: 66
Monitör 75 Hz destekliyorsa sorun olacağını sanmıyorum ama monitör OC işi çok sakat. Monitör devre kartına zarar verebiliyor. Ömrünü kısaltıyor. Ama sizinki zaten 75 Hz desteklediği için sorun olacağını sanmıyorum.

ileri zamanlarda sıkıntı cıkabılır ayrıca bende 75hz monıtor var 60hz arasında farkı anlamadım yanı elıne bısey gececegını de sanmıyorum
sonuçta para verip alıyorsun insan bi sinir oluyor bakalım şuanlık sorun yok gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör 75 Hz destekliyorsa sorun olacağını sanmıyorum ama monitör OC işi çok sakat. Monitör devre kartına zarar verebiliyor. Ömrünü kısaltıyor. Ama sizinki zaten 75 Hz desteklediği için sorun olacağını sanmıyorum.
75 hz destekliyordu ama sadece düşük çözünürlükte oluyordu bu yöntem ile bende çözdüm sorunu

Arkadaşlar ben 75 hz bir monitör almştım ve sadece düşük çözünürlükte 75 hz idi
75 hz değildir o zaman. Yeni paneller 1080p 75hz olarak üretiliyor.
Monitöre zarar verme olasılığı var, en iyi ihtimal monitörün ömrü kısalıyor.

73 de sıkıntı olmaz ama bi sıcaklığını kontrol edin elinizle.
sıcaksa alın 60hz'ye geri.
sadece sağ alt tarafında hafi f bir ısınma var zaten eskidende böyleydi ısınma bile sayılmaz ılıklık

sonuçta para verip alıyorsun insan bi sinir oluyor bakalım şuanlık sorun yok gibi
monıtorun full cozunurlulukde mı 75hz desteklıyor yoksa 1024x768 gıbı cozunurlulukde mı 75hz desteklıyor anlamadım monıtorun 75hz desteklıyorsa overlock yapmana gerek yok goruntu ayarlardan 75hz seccmen yeeterlı yada monıtorun menusunden

75 hz değildir o zaman. Yeni paneller 1080p 75hz olarak üretiliyor.
Monitöre zarar verme olasılığı var, en iyi ihtimal monitörün ömrü kısalıyor.
yani ben 75 hertz diye aldım monitörü

monıtorun full cozunurlulukde mı 75hz desteklıyor yoksa 1024x768 gıbı cozunurlulukde mı 75hz desteklıyor anlamadım monıtorun 75hz desteklıyorsa overlock yapmana gerek yok goruntu ayarlardan 75hz seccmen yeeterlı yada monıtorun menusunden
ben monitörü 75 hertz diye aldım sonra heryerden baktım nvida denetim görüntü ayarları çözünürlüğü düşürünce 75 hertz oluyordu ama yüksek çözünürlükte örnek 1080p de max 60 hertzdi bende özel çözünürlük oluştuararak 1080p 73 hertz yapabildim

yani ben 75 hertz diye aldım monitörü

ben monitörü 75 hertz diye aldım sonra heryerden baktım nvida denetim görüntü ayarları çözünürlüğü düşürünce 75 hertz oluyordu ama yüksek çözünürlükte örnek 1080p de max 60 hertzdi bende özel çözünürlük oluştuararak 1080p 73 hertz yapabildim
model ısım atabılır mısın

sadece oyuna girerken 73 hz seçicem zaten ne olur ne olmaz

model ısım atabılır mısın

Bu monitör zaten idarelik beni 5-6 ay iadre etmesi yeter sonra 144hz bir monitör alıcam para denkleştirip

sadece oyuna girerken 73 hz seçicem zaten ne olur ne olmaz

Bu monitör zaten idarelik beni 5-6 ay iadre etmesi yeter sonra 144hz bir monitör alıcam para denkleştirip
hdmı kablosu kullanıyorsunuz dımı ? evet 75z olarak belırtıyor bısey yanlıs yapma olasılıgınız mı var acaba

Geri