1HydrOxide1
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Merhaba thocky sesli klavye arıyorumda aklımda
Royal Kludge M75 var.
Sizin önerileriniz nedir?
Royal Kludge M75 var.
Sizin önerileriniz nedir?
Rekabetçi oyunlar için iyi midir?iyzico kampanyasıyla 500 cashback veriyo 2900'e gelir![]()
AKKO 5075B Plus Shine-Through RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
www.gaming.gen.tr
iyidir sorun olmazRekabetçi oyunlar için iyi midir?
Tamamdır teşekkürler.iyidir sorun olmaz
bunu alsam bi farkı olur mu gaming için daha beğendim deiyidir sorun olmaz
aynı klavye bir şey değişmez sarı switchleri aktif kullanıyorum güzellerbunu alsam bi farkı olur mu gaming için daha beğendim de
knk bana max 2k önerceğin varmı ben redragon k530 pro düşünmustum sanada bi sorum f tuşları olcak aga bide harfler yüzde kaç oluyo bilmiyom valla oklar da olmıcak yani varmı bildiğin 2.5k ya da çıkarım harbi değcekse bide wireles olsa muq oluriyzico kampanyasıyla 500 cashback veriyo 2900'e gelir![]()
www.gaming.gen.tr
knk iyzicoyla alırsan 500tl cashback yapıyo bunu alabilirsin sen de f tuşlarını istiyosan mecbur yön tuşları da geliyoknk bana max 2k önerceğin varmı ben redragon k530 pro düşünmustum sanada bi sorum f tuşları olcak aga bide harfler yüzde kaç oluyo bilmiyom valla oklar da olmıcak yani varmı bildiğin 2.5k ya da çıkarım harbi değcekse bide wireles olsa muq olur
iyzico ne hocamknk iyzicoyla alırsan 500tl cashback yapıyo bunu alabilirsin sen de f tuşlarını istiyosan mecbur yön tuşları da geliyo
bu da var ama akkoyu alabilirsen daha iyi olur
Aula F75 Mekanik RGB TKL Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula F75 Mekanik RGB TKL Reaper Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Pastel : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
uygulamasını indirip kaydol kampanyalar kısmında sana özel %50 gibi bir başlık olması lazım onu bulup kampanyaya katıl sonra klavyenin ödeme kısmında iyzico ile öde de numaranı girdikten sonra kartı bilgilerini gireceksein iyzico ile ödeyeceksin 500tl iyzico bakiyene yüklenecekiyzico ne hocam
hortlatıcam ama https://www.gaming.gen.tr/urun/6609...itch-8k-hz-argb-hotswap-mekanik-gaming-klavye bu dahamı iyi ondaniyzico kampanyasıyla 500 cashback veriyo 2900'e gelir![]()
www.gaming.gen.tr