Neler Yeni

75 monitor hz sorunu

JassasJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Ela Bosak
144 e sabitliyorum ama 5-6 dk sonra fps bir anda 75 de takılıyor alt tab atınca düzeliyor sonra yine bi anda 75 e sabitleniyor sadece alt tab atınca kısa süreli düzeliyor
ilk kez duydum hocam ne yapılır bilmiyorum

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,871
İsim
Can BOZKURT
merhaba monitörüm 75 hz fakat bu son 3 aydır her oyunda fps imi 75 e sabitliyor kendi kendine format attım düzelmedi 60 hz e çektim yine düzelmedi nasıl düzeltebilirim
Masaüstünde iken sağ click yapıp nvidia denetim masasına gir. Sonra program ekle kısmından sorunu yaşadığın programı ve ya oyunu seçip kare hızı sınırı seçeneğini bul ve açık olarak tikle sonra o boşluğa 2000 yaz kaydet çık düzelir.

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Masaüstünde iken sağ click yapıp nvidia denetim masasına gir. Sonra program ekle kısmından sorunu yaşadığın programı ve ya oyunu seçip kare hızı sınırı seçeneğini bul ve açık olarak tikle sonra o boşluğa 2000 yaz kaydet çık düzelir.
hemen deniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaptım fakat gene aynı 75 sabitlendi kaldı

max 1000 oluyordu 1000 yaptım ama olmuyor değişmedi ;(

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,871
İsim
Can BOZKURT
hemen deniyorum

yaptım fakat gene aynı 75 sabitlendi kaldı
Bütün kare hızı seçeneklerine aynısını yapım ve birde program ekle kısmında program eklemeden orfa direk olan kare hızınada aynısını yapın

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Bütün kare hızı seçeneklerine aynısını yapım ve birde program ekle kısmında program eklemeden orfa direk olan kare hızınada aynısını yapın
1.PNG

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
Tamam o kare hızı seçeneklerinden ne kadar varsa hepsine yap. Birde LoL seçili olmadan normal menüde kine de yap.
maalesef olmadı ya çok canımı sıkmaya başladı bu sorun

maalesef olmadı ya çok canımı sıkmaya başladı bu sorun
pc de fps le ilgili başka bir yerlerde var mı bunu düzeltebilieceka yar biliyor musunuz

Top Bottom