750 tl kasa önerisi

kasa bu olursa daha iyi.

Mesh bir kasa degil bence daha kötüdür ama fan hızını bilemem
O belli olmaz, bazen önü tamamen kapalı kasalar bile çok iyi soğutabiliyor. Bu yüzden kullanıcı deneyimi kasa konusunda son derece önemli.

Daha iyi mi soğutuyor ?
Soğutmayı bilmem inceleme bulamadım ama daha büyük diye biliyorum ve ikisi de mesh aslında ama pek incelemeleri yok hacmi daha büyük değil mi quardian mini çok küçük diye biliyorum diğer kaslara göre

Soğutmayı bilmem inceleme bulamadım ama daha büyük diye biliyorum ve ikisi de mesh aslında ama pek incelemeleri yok hacmi daha büyük değil mi quardian mini çok küçük diye biliyorum diğer kaslara göre
Evet adı üzerinde Mini bir kasa. Ancak önü mesh ve 3 fanı var, soğutma konusunda sıkıntı çeken görmedim. Senin attığın kasa piyasaya yeni girdi, ben de incelem videosu bulamayınca bir sorayım dedim. Vallahi ben olsam almazdım, daha ne olup olmadığı belli değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Evet adı üzerinde Mini bir kasa. Ancak önü mesh ve 3 fanı var, soğutma konusunda sıkıntı çeken görmedim. Senin attığın kasa piyasaya yeni girdi, ben de incelem videosu bulamayınca bir sorayım dedim. Vallahi ben olsam almazdım, daha ne olup olmadığı belli değil.
gamegarajdaki sistemlerde kullanılıyor aslında iyi gibi mesh kasa ve boyutu filan bence kötü değil güzel. :) ya da asus vento da alınabilir ama küçük kasa bir şey sıkıştırmakta zorluk çıkarabvilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,222
Üyeler
188,389
Son üye
iceball
Geri