Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,380
Belki İman Vergisi gelir bekleyelim bir kaç günBaktılar savunma diye soguslenemicek para vazmı geçtiler.
Nasıl ya? Yasa teklifi geri çekilmiş ve iptal diye belirtmişler. Medya oyunu mu yani?İptal olmadı, 2025 e ertelendi diye gördüm haberde.
Hocam şimdi haberleri izliyorum iptal diyen olmadı yasa geri çekildi 2025 yılına ertelendi dedilerNasıl ya? Yasa teklifi geri çekilmiş ve iptal diye belirtmişler. Medya oyunu mu yani?
Hadi be! 2025 e mi ertelemişler. Son dakika haberinde 2025 e ertelendiğine dair hiç bir şey belirtmemişler. İyi sağ ol bilgi için.Hocam şimdi haberleri izliyorum iptal diyen olmadı yasa geri çekildi 2025 yılına ertelendi dediler
sultanım vergileri sizmi ertelediniz 2025 kadar padişahım çok yaşaMeclis'e sunulan ve limiti 100 bin lirayı geçen kredi kartı sahiplerine yıllık 750 TL'lik kesinti öngören yasa teklifine ilişkin görüşmelerin sonlandırıldığı duyuruldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Cumhurbaşkanımız sunulan teklifle ilgili detaylı inceleme istedi. Fon Savunma Sanayii Destekleme Fon Teklifi görüşmeleri sonlandırıldı" dedi.
Alıntıyı görüntüle
Verginin fazlası haramdır. (Sömürgeye girer)sultanım vergileri sizmi ertelediniz 2025 kadar çok padişahım çok yaşa![]()
nefes vergimiz ne zaman geliyor acaba.Verginin fazlası haramdır. (Sömürgeye girer)
Millet Her konuda birbiriyle bu şekilde birlik ve beraberlik içinde olursa her konuda geri adım atarlar.Meclis'e sunulan ve limiti 100 bin lirayı geçen kredi kartı sahiplerine yıllık 750 TL'lik kesinti öngören yasa teklifine ilişkin görüşmelerin sonlandırıldığı duyuruldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Cumhurbaşkanımız sunulan teklifle ilgili detaylı inceleme istedi. Fon Savunma Sanayii Destekleme Fon Teklifi görüşmeleri sonlandırıldı" dedi.
Alıntıyı görüntüle