Bu beyaz olan modelde grip tapeler siyah çıkıyor, ne kadar önemsiz olsa da HyperX keşke göze hitap eden bu detayı kaçırmasaydı.
599₺'ye Razer Cobra olabilir.Baska önerisi olan var mı
Razer deathadder essential olur muBu beyaz olan modelde grip tapeler siyah çıkıyor, ne kadar önemsiz olsa da HyperX keşke göze hitap eden bu detayı kaçırmasaydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
599₺'ye Razer Cobra olabilir.
Şahsen o fiyatı hak etmiyor. Kronik scroll problemi varmış ayrıca. Sensör özellikleri de bahsedilen modellerin bayağı gerisinde kalıyor. O fiyata DA Essential almak saçma açıkçası.Razer deathadder essential olur mu
Ben claw tutuyorum bana ne onerirsin yani net bunu al başka birseye bakma bile dediğin şey ne olurŞahsen o fiyatı hak etmiyor. Kronik scroll problemi varmış ayrıca. Sensör özellikleri de bahsedilen modellerin bayağı gerisinde kalıyor. O fiyata DA Essential almak saçma açıkçası.
Hocam şu anki fiyatıyla Razer Cobra biçilmiş kaftan olur. Elin büyükse başka modele yönel ama.Ben claw tutuyorum bana ne onerirsin yani net bunu al başka birseye bakma bile dediğin şey ne olur
Haklısın ama ben grip tercih etmiyorum boş yere ağırlık oluyorBu beyaz olan modelde grip tapeler siyah çıkıyor, ne kadar önemsiz olsa da HyperX keşke göze hitap eden bu detayı kaçırmasaydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
599₺'ye Razer Cobra olabilir.
Hocam sık fare değiştiren birisi olduğum için kozmetik olarak temiz olmasına dikkat ediyorum. Yoksa takılmayacak kadar küçük detay. Ağırlık olarak da o kadar etkisi olduğunu zannetmiyorum toplasan 5 gr bile etmez bence.Haklısın ama ben grip tercih etmiyorum boş yere ağırlık oluyor
Nerde 600 TL ?599₺'ye Razer Cobra olabilir.