Merhaba iyi günler indirim olmadıkça düzgün bir ekran kartlı sistem dizemiyorum bu fiyata acaba apu sistem mi dizsem diyorum yoksa bu hafta Black friday indirimlerini mi bekleyeyim ? Bu sistemi gördüm ama geç kalmışım biraz.
Amazonda olur mu sence hocam mesela ekran kartlarında indirim özellikle faizsiz 12 taksit yaptığı için çok işime geliyorBen black fridayi bekliyorum güzel indirimler olacak, sizede beklemenizi öneririm.
sizce toplama sistem mi alayım yoksa parça parça mı alayım ?Ben black fridayi bekliyorum güzel indirimler olacak, sizede beklemenizi öneriri
Toplama daha karlisizce toplama sistem mi alayım yoksa parça parça mı alayım ?
Amazon hakkında pek bir bilgim yok lakin olabilir.Amazonda olur mu sence hocam mesela ekran kartlarında indirim özellikle faizsiz 12 taksit yaptığı için çok işime geliyor
Hazır sistemler daha ucuza geliyor. Youtuberlarin çıkardığı sistemleri kovalayin.sizce toplama sistem mi alayım yoksa parça parça mı alayım ?
Sizin dediğiniz yerler neresi mesela incehesap falan mıAmazon hakkında pek bir bilgim yok lakin olabilir.
Hazır sistemler daha ucuza geliyor. Youtuberlarin çıkardığı sistemleri kovalayin.
Apu sistem kuracaksan toplama net daha kazançlı birde black friday indirimlerini kovalarsan gayet ucuza halledersinsizce toplama sistem mi alayım yoksa parça parça mı alayım ?
indirim falan olmaz normalde 5 bin liralık ürünü 6 bini çizip 5500 e düşürüyorlarBen black fridayi bekliyorum güzel indirimler olacak, sizede beklemenizi öneririm.
Çoğu stok yapan firmalalar black fridayde piyasanın altı fiyatlardan satcak diye düşünüyorumindirim falan olmaz normalde 5 bin liralık ürünü 6 bini çizip 5500 e düşürüyorlar