Neler Yeni

7500 liraya kadar laptop onerisi

Eminogl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet emin oğul
7500 lira maks param var hem universite islerimi halledecegim hem de oyun oynayabilecegim zaten cok bi oyun kültürüm yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Berkehan Köse
Oyun oynamak asıl amacı olmayanlara ultrabook öneririm. Gaming laptoplarda fan sesi, düşük batarya ömrü, ağırlık gibi pek çok dezavantaj var. Aşırı oyun fanı değilsen sadece cs vs. oynuyorsan ultrabooklar rahatça oynatır. Ya da geforceNow gibi mükemmel bir servis var. Onu alırsın. Ben eski bilgisayarımda GFN kullanıyorum şu an. Yeni bilgisayarımı da Matebook D16 ya da uyguna bulursam macbook gibi düşünüyorum.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
bütçe birazcık daha artarsa önerim budur

Eminogl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet emin oğul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçe birazcık daha artarsa
Oyun oynamak asıl amacı olmayanlara ultrabook öneririm. Gaming laptoplarda fan sesi, düşük batarya ömrü, ağırlık gibi pek çok dezavantaj var. Aşırı oyun fanı değilsen sadece cs vs. oynuyorsan ultrabooklar rahatça oynatır. Ya da geforceNow gibi mükemmel bir servis var. Onu alırsın. Ben eski bilgisayarımda GFN kullanıyorum şu an. Yeni bilgisayarımı da Matebook D16 ya da uyguna bulursam macbook gibi düşünüyorum.
Ultrabook derken ornek verir misin onlara da bakayim

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Berkehan Köse
Ultrabook dediğim Mx serisi ekran kartlı veya direkt olarak harici ekran kartsız gelen, işlemcisi, batarya ömrü, taşınabilirliği yüksek cihazlar. Ekran kartı soğutma derdi olmadığından fan sesi genelde çok daha az olur. Özellikle m1 işlemcili macbook alırsan fan sesi duyman imkansız çünkü içinde fan bile yok :) Öyle bir soğutma sistemi var ki fansız soğuk çalışıyor cihaz. Bunun windows kullanan karşılığı Huawei'nin Matebook serisidir. Daha uygun fiyatlı cihazlardır. Oyun öncelik değilse ben ultrabook öneririm ama karar sizin. Daha bilgili biri varsa hatam varsa düzeltebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,367
Üyeler
167,477
Son üye
Talhalisca7
Top Bottom