Merhaba, IPS panel olduğu için bu laptop ta karar kıldım. 7500 TL ye alınır mı, kronik bir arızası var mı?
Genel olarak güzel ramler 4×4 haberin olsun bir tane 4 gömülü onun haricinde bütçe arttırma şansın var mı ?Merhaba, IPS panel olduğu için bu laptop ta karar kıldım. 7500 TL ye alınır mı, kronik bir arızası var mı?
Malesef hocam. 7500 TL ye başka önerileriniz var mı? Bir de R3 3250U ile movavi edit yapılır mı?Genel olarak güzel ramler 4×4 haberin olsun bir tane 4 gömülü onun haricinde bütçe arttırma şansın var mı ?
Hocam buna baktım ama TN panel galiba.https://www.epey.com/laptop/lenovo-v15-g2-82kd0041tx.html hocam buna bakabilirsiniz bi 400 TL ekleyip işlemcisi daha iyi
Hocam buna da bakılabilirHocam buna baktım ama TN panel galiba.
R3 3250U ile Movavi den 5 dk lık editler yapıp Youtube ye yüklenir mi hocam? Çok mu zaman alır?Hocam buna da bakılabilir
Edit:HP va panel sanırım
Bunada bakabilirsin kanka
Usta abimde ryzen 5 5600h var 15 saniyelik animasyonu 5 6 saatte render alıyor gerisini sen tahmin etR3 3250U ile Movavi den 5 dk lık editler yapıp Youtube ye yüklenir mi hocam? Çok mu zaman alır?
Ciddimisiniz hocam?Usta abimde ryzen 5 5600h var 15 saniyelik animasyonu 5 6 saatte render alıyor gerisini sen tahmin et
Evet şaka değil ama animasyon baya üst seviyesi almışken düzgün almak mantıklı hocam işlemcisi en güçlü şekilde bu alacağınız sizi baya yorarCiddimisiniz hocam?
Movaviden 5dk editleri max 30-40dk'da render alır. Video edit başka animasyon başka.R3 3250U ile Movavi den 5 dk lık editler yapıp Youtube ye yüklenir mi hocam? Çok mu zaman alır?