Bu ay içerisinde almam gerekiyor yoksa altı ay içinde sonraya kalıyor pc almam ikinci el temiz bulabilsem hemen alıcamHazır sistem beklemeni öneririm md 3 7k ile 9 k arası bir fiyattan ekranlı çıkacağını düşünüyorum ama biraz beklemen gerek ne zaman çıkacağı belli değil
Peki sadece forum üyelerine mi gelecek yoksa herkese mi paylaşacak md3 üHazır sistem beklemeni öneririm md 3 7k ile 9 k arası bir fiyattan ekranlı çıkacağını düşünüyorum ama biraz beklemen gerek ne zaman çıkacağı belli değil
İki sistem cikicak biri herkese biri sadece forumdaki kıdemli üyelere ama kıdemli üye hangi rütbe söylenmediPeki sadece forum üyelerine mi gelecek yoksa herkese mi paylaşacak md3 ü
Anladım teşekkür ederimİki sistem cikicak biri herkese biri sadece forumdaki kıdemli üyelere ama kıdemli üye hangi rütbe söylenmedi
İstanbul içi olması gerekiyor teşekkür ederim yinedeHocam ikinci el düzgün tek bunu bulabildim.R7 240 sisteme 7k yazmışlarAlışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
Önemli değil iyi günler dostumAnladım teşekkür ederim
Hazır sistem bekle Youtuberlerden video atınca al hem ucuza gelir hemde sıfır tertemiz alırsınİkinci el temiz kullanılmış faturası bulunan maximum 7500 TL bütçe ile ekran dahil sadece kasa olarak ise 6500 TL İstanbul içi sistem önerisi olan arkadaşlar var mı teşekkür ederim
Alıcaksan bunu kaçırma dostum.Bunu 6000 felan alırsın bence. Acil satıyormuş kaçırma.
Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
kardeşim attığıma baksanaİstanbul içi olması gerekiyor teşekkür ederim yinede