Merhaba arkadaşlar fotoğraf da görünen sistemi almayı düşünüyorum 1080 p ultra ayarlarda oyun oynamak için alacam. Sizce sistem nasıl? Bana gayet uygun geldi
Merhaba arkadaşlar fotoğraf da görünen sistemi almayı düşünüyorum 1080 p ultra ayarlarda oyun oynamak için alacam. Sizce sistem nasıl? Bana gayet uygun geldi Alıntıyı görüntüle
Merhaba arkadaşlar fotoğraf da görünen sistemi almayı düşünüyorum 1080 p ultra ayarlarda oyun oynamak için alacam. Sizce sistem nasıl? Bana gayet uygun geldi Alıntıyı görüntüle
kanka 4060ı 4060tiyı gözünüzde çok büyütmeyin vram olayınada çok aldanmayın. çünkü emsal performansı verebilenler bir önceki seri rtx 3000de ve amd tarafında ucuzada bulunabiliyor. sırf 16gb vram ooooo hemde rtx 4000 serisi diye yuturrumaya çalışıyorlar yemeyin.
amd am5 soket sistem toplanıp ekran kartına abanıp anakart neden unutuluyor amd de a serisi anakart alınmaz b serisi lazım ne olursa olsun işlemciye overclok çekmek büyük rahatlık ufacık bir ayar ile 10-15 fps fazla alma imkanını niye çöpe atılıyor onu anlamıyorum ayrıca 4060ti 16 gb bomboş bir karttır 8gb hem daha ucuz bire bir aynı fps i veriyor zaten
amd am5 soket sistem toplanıp ekran kartına abanıp anakart neden unutuluyor amd de a serisi anakart alınmaz b serisi lazım ne olursa olsun işlemciye overclok çekmek büyük rahatlık ufacık bir ayar ile 10-15 fps fazla alma imkanını niye çöpe atılıyor onu anlamıyorum ayrıca 4060ti 16 gb bomboş bir karttır 8gb hem daha ucuz bire bir aynı fps i veriyor zaten
Her türlü öneriye açığım dediklerini dikkate aldım dostum. Bu sistemden vazgeçtim artık incehesabin cuma günü gelecek sistemlerini bekleyecem 34k para verip bu kadar kötü yorum alan bir sistemi artık almam. Ucuz ddr4 bir sistem alırım 22-23 k ya