Neler Yeni

Çözüldü✓ 7500F 4070 Bu fiyata uygun mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Şakir
Selamlar istediğim özellikteki sistem bu fakat fiyat benim bütçemi aşıyor kaç gündür bakınıyorum bundan azına denk gelemedim itopyada vardı fakat oda stok sınırlı ben daha siteye girdiğimde tükendi.
Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.
Gayet uygun ben de aynı kombinasyonu 30 bine almıştım iki hafta önce

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,757
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Vallahi sen temiz kalpli adammissin da g9 sistemi 20 ye alip 30 a satan gördü bu gözler :kekw:
DAG9 23ten verdim. Ben son kullanıcı ise ucuza veriyorum zaten bazen alsatcılar almaya calısıyor, insanın samimiyetine göre biraz da aslında. Düzgün saygılı davranıyorsa kendisi kullanacaksa öğrenciyse vs ona göre indirim yapıyorum

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
DAG9 23ten verdim. Ben son kullanıcı ise ucuza veriyorum zaten bazen alsatcılar almaya calısıyor, insanın samimiyetine göre biraz da aslında. Düzgün saygılı davranıyorsa kendisi kullanacaksa öğrenciyse vs ona göre indirim yapıyorum
23 e bile cok iyi vermissin kral vallahi senin gibi adam lazim piyasaya yoksa öğrenciler sistem alamayacak :D

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Celal Smyrna
Selamlar istediğim özellikteki sistem bu fakat fiyat benim bütçemi aşıyor kaç gündür bakınıyorum bundan azına denk gelemedim itopyada vardı fakat oda stok sınırlı ben daha siteye girdiğimde tükendi.
Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.
kaçırma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ali demir
4070ti li var balıkesir izmir tarafında isen vatandan aldım hiç kullanmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,275