Neler Yeni

7500f 7700xt anakart önerisi

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mücahit sayar
Herkese selamlar eski sistemimi sattım ve ddr5 sistem topluyorum şuanda anakart bölümündeyim ama işin içinden çıkamadım vatan da indirim mevcut anakartlarda hali hazırda almak istiyorum fakat seçim konusunda çok kararsızım günlük kullanıcıyım oyun için topluyorum oynadığım Max oyun Warzone olduğu için amd sistem topluyorum bana yardımcı olursanız sevinirim kasam atx bir kasa fiyat olarak max 8.5 lara çıkabiliyorum ana kart tarafında f/p anakart tavsiyesi olanlar yeşillendirebilir

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,806
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
gözün kapalı alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

pardon atx sonradan gördüm :D

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mücahit sayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gözün kapalı alabilirsin.

pardon atx sonradan gördüm :D
Evet siyah olanı bende ekledim fav a ama şu model beni çok kararsız bırakıyor 800 900 daha koyup bu alınabilir mi yani bu anakart nasıldır benim için gereksiz midir https://www.vatanbilgisayar.com/asr...50-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-m-2-anakart.html

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,806
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mücahit sayar
bu modeller yeni çıktı hocam. 5000 serisi için . alacaksan alabilirsin daha güncel olur.
anakart hakkında bilgim yok ama güzeldir heralde b650 serisinden
İncelemesi yorumu dahi yok nasıl anlıcaksam :)

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
mehmet ali oğuz

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mücahit sayar
Beyaz sistem yapacak olsan mesela steel legend çok iyi fiyata :) b850 ler b650 fiyatına alınır yani kaçmaz.
Steel legend bana fazla gelir dediğiniz de çok haklısınız b650 fiyatına şuan b850 ler attığım link de ki asrock kafamı karıştırıyor msı b850 si var ama o gereksiz benim için 3 ekran kartı girişine ihtiyacım yok yada ssd girişlerine

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
VeV
Bunlarda da f/p iyi seçenek
1

2 (Adanadaki bir şubede varmış teşhir ürünü onu telefonla alışveriş seçeneği ile aldırabilirsin Ben daha önce güç kaynağı alırken o şekilde almıştım vatandan)

3 (Gene 2 tane m2 yuvası olan f/p anakart)

Steel legend bana fazla gelir dediğiniz de çok haklısınız b650 fiyatına şuan b850 ler attığım link de ki asrock kafamı karıştırıyor msı b850 si var ama o gereksiz benim için 3 ekran kartı girişine ihtiyacım yok yada ssd girişlerine
Ben sırf o yüzden b850 aldım şimdi kafa rahat :D Dediğiniz gibi b850 fiyatına b650 var

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
mehmet ali oğuz
Dediğim gibi vram kapasitesi 17 faz msi ile aynı msi 60A asrock 80A . İşlemciniz çok güçlü değil ama ileri dönük olarak asrock daha iyi gibi duruyor fiyatıda öyle.

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mücahit sayar
Bunlarda da f/p iyi seçenek
1

2 (Adanadaki bir şubede varmış teşhir ürünü onu telefonla alışveriş seçeneği ile aldırabilirsin Ben daha önce güç kaynağı alırken o şekilde almıştım vatandan)

3 (Gene 2 tane m2 yuvası olan f/p anakart)

Ben sırf o yüzden b850 aldım şimdi kafa rahat :D Dediğiniz gibi b850 fiyatına b650 var
Hocam vatan dan almayı düşünüyorum ciddi indirim olduğu için

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,150
İsim
mehmet ali oğuz

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
VeV
Hocam vatan dan almayı düşünüyorum ciddi indirim olduğu için
Aslında o indirim değil internet sisteminde fiyatı güncellememişler. Ama Telefonla sipariş için istediğinizde fiyatı teyit edin. 1 ürün olduğu için mağaza internet satışına çıkarmaya izin vermeyebilir. Sorarsınız.

Top Bottom