K Kandera 80+ Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 44 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Fatih Fatih 17 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #40 Musti Bey yazmış: Mesleğiniz de başarılar dilerim. Sisteminizde hayırlı olsun. Devamı için tıklayın... @Musti Bey Sağolun daha iyisi sizlerin olsun. Bu beni gömer artık .
Musti Bey yazmış: Mesleğiniz de başarılar dilerim. Sisteminizde hayırlı olsun. Devamı için tıklayın... @Musti Bey Sağolun daha iyisi sizlerin olsun. Bu beni gömer artık .
M Musti Bey 80+ Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 306 Dahası Reaksiyon skoru 89 İsim Mustafa 17 Kasım 2023 #41 Kandera yazmış: @Musti Bey Sağolun daha iyisi sizlerin olsun. Bu beni gömer artık . Devamı için tıklayın... Teşekkürler
Kandera yazmış: @Musti Bey Sağolun daha iyisi sizlerin olsun. Bu beni gömer artık . Devamı için tıklayın... Teşekkürler
HacıSOFU 80+ Titanium Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 22,242 Dahası Reaksiyon skoru 11,064 İsim Hacı 17 Kasım 2023 #42 Kandera yazmış: @HacıSOFU Hacım çok teşekkür ederim. Listeyi yazdım. 24 Kasımı bekleyeyim mi yoksa bugün almaya başlamalı mıyım @Musti Bey neden 4k hocam? Devamı için tıklayın... Bence beklemeye gerek yok her şeyin fiyatı artıyor çünkü...
Kandera yazmış: @HacıSOFU Hacım çok teşekkür ederim. Listeyi yazdım. 24 Kasımı bekleyeyim mi yoksa bugün almaya başlamalı mıyım @Musti Bey neden 4k hocam? Devamı için tıklayın... Bence beklemeye gerek yok her şeyin fiyatı artıyor çünkü...