7500f için 360mm sıvı soğutma yetermi? yoksa abartımı?

Menace

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
217
1753293569887.webp

1753293661004.webp

bu sistemi satın alıcam sıvı soğutmada 240 mm ile 360mm arasında 120 tl gibi bi fark vardı bende 360 mm eklemdim ama bu işlemci için abartımı olurmu olmazmı çözemedim eğer abartıysa bunun yerine bu seçeneklerden hangisini seçsem daha mantıklı bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi?

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bu sistemi satın alıcam sıvı soğutmada 240 mm ile 360mm arasında 120 tl gibi bi fark vardı bende 360 mm eklemdim ama bu işlemci için abartımı olurmu olmazmı çözemedim eğer abartıysa bunun yerine bu seçeneklerden hangisini seçsem daha mantıklı bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi?
Kasaya uyumluysa al iyi soğutucunun ne gibi bir zararı olabilir?

Kasaya uyumluysa al iyi soğutucunun ne gibi bir zararı olabilir?
zarar değil maksat sistemin fiyatından olabildiğince kaar elde etmek bazı hava soğutmalar 120mm lerden felanda daha performanslı olabiliyor bazen bu soğutucular arasında daha perfomanslısı varmı onu öğrenmek için konuyu açtım hazır sistem zaten seçeneklerdeki parçaların hepsi uyumlu kasa 360mm destekliyor

7500F icin icin sivi sogutma abarti, ben AG400 kullaniyorum bu bile yetiyor.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Soğutucuyu Ayrı Olarak Bunu Ak .

Zamaninda en ucuz birazda marka olsun diye bunu almistim 900TL'ye suan 1027 TL'ye thermal right var 4 borulu 2 fanli kule tipi o alinabilir.

6klık işlemci için 3klık soğutma tüketim çılgınlığı olur ya ayrıca kendin ayrı ayrı indirim kovalayıp satın alırsan daha ucuza alabilirsin bence

Soğutucuyu Ayrı Olarak Bunu Ak .

hocam attığınız hava soğutmayı düşündüm zamanında ama sistemde mecbur bi soğutucu seçmek lazım eğer soğutmasız bir seçenek olsa en başta sizin dediğiniz yapıcaktım ama tekrar tekrar uğraşmak istemiyorum şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6klık işlemci için 3klık soğutma tüketim çılgınlığı olur ya ayrıca kendin ayrı ayrı indirim kovalayıp satın alırsan daha ucuza alabilirsin bence
soğutucu seçmeme gibi bi seçenek yok mecbur seçicem

7500F icin icin sivi sogutma abarti, ben AG400 kullaniyorum bu bile yetiyor.
sisitemin seçenekleri arasından seçmem gerekiyor hocam

Hocam en ucuzunu alin o zaman secenekler arasinda

O islemciye hepsi yeter

zarar değil maksat sistemin fiyatından olabildiğince kaar elde etmek bazı hava soğutmalar 120mm lerden felanda daha performanslı olabiliyor bazen bu soğutucular arasında daha perfomanslısı varmı onu öğrenmek için konuyu açtım hazır sistem zaten seçeneklerdeki parçaların hepsi uyumlu kasa 360mm destekliyor
Öne neredeyse her kasa destekliyor, önemli olan üste takılmasını destekliyor mu? Üste takılmıyorsa öne takıp yollarlar saçma sapan bir şey olur o yüzden dedim.

200-300Tl kar için de soğutucudan kısılmaz, belki birkaç yıla işlemci değiştirirsiniz ama soğutucu yeterli olduğu için kullanmaya devam edersiniz vs geleceğe dönük olur. O mesele umrumda değil derseniz oradaki en ucuzu bile yeter işlemcine.

Hocam en ucuzunu alin o zaman secenekler arasinda

O islemciye hepsi yeter
120mm yaz aylarını kurtarırmı?

Öne neredeyse her kasa destekliyor, önemli olan üste takılmasını destekliyor mu? Üste takılmıyorsa öne takıp yollarlar saçma sapan bir şey olur o yüzden dedim.

200-300Tl kar için de soğutucudan kısılmaz, belki birkaç yıla işlemci değiştirirsiniz ama soğutucu yeterli olduğu için kullanmaya devam edersiniz vs geleceğe dönük olur. O mesele umrumda değil derseniz oradaki en ucuzu bile yeter işlemcine.
bildiğim kadarıyla üst taraf 360mm destekliyor hocam teşşekür ederim önerileriniz için dikkate alacağım

Yaz ayindayiz 4 borulun tek fanli kule tipi var islemci kullani mi %100'de kitli calisiyor ve surekli 4.8GHz sabit kasa sogutmam iyi oldugu icin yetiyor sen normal kullanicaksin, kasa sogutmasida ortalama ustu ise yeter hocam.

Yaz ayindayiz 4 borulun tek fanli kule tipi var islemci kullani mi %100'de kitli calisiyor ve surekli 4.8GHz sabit kasa sogutmam iyi oldugu icin yetiyor sen normal kullanicaksin, kasa sogutmasida ortalama ustu ise yeter hocam.
teşekkürler dikkate alıcam

Geri