X123 alınabilir
Yeterli olur mu? biraz daha iyi bir şey tercih edeyim mi?Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yeterli olur o işlemci içinYeterli olur mu? biraz daha iyi bir şey tercih edeyim mi?
Burst assassin alARGB veya ışıksız olacak şekilde öneriniz ne olur? Sürekli ışıklı donanımlar hoşuma gitmiyor benim.
Ben diğer bilgisayarıma noctua redux aldığım zamanda da 1/3 fiyata dark markanın bazı modelleri tavsiye ediliyordu fakat tırnaklı montajı ve genel görünümleri kaliteli hissi vermiyor bana açıkçası.Bende de 7500f var hocam bende bakınıyorum şuan stok fan mevcut. Thermalright burst assassin baktım 1200 civarında ama bu darklar uzun ömürlü olur mu emin olamadım. 6 bakır boru olduğundan thermalright düşünmüştüm. Aslında dark sağlamsa o da alınabilir gibi.
yeterlidir hocamYeterli olur mu? biraz daha iyi bir şey tercih edeyim mi?