Peerless Assasin tek kelimeyle mükemmel hocam.Bütçen varsa düşünme al geç.Arkadaşlar işlemcim 7500f sıvı sogutmayla ugraşmak istemediğim için hava soğutucu ya yöneldim
İyi bir hava soğutucu önerir misiniz
Hazır sistemle bu geldi iyi miThermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
şimdi biz size bir tavsiye versekHazır sistemle bu geldi iyi mi
Yani onu satıp sizin tavsiye ettiğinizi alırım eğer arada büyük fark varsaşimdi biz size bir tavsiye versek
hazır sistemde gelen o soğutucuyu sölüp
tavsiye ettiğimizi mi alacaksın
Düşük bütçede dark freezer x123 orta bütçe peerless assasin yüksek bütçe frost commanderArkadaşlar işlemcim 7500f sıvı sogutmayla ugraşmak istemediğim için hava soğutucu ya yöneldim
Benim hazır sistemde gelen nasıl peki iyi miDüşük bütçede dark freezer x123 orta bütçe peerless assasin yüksek bütçe frost commander
gayet iyiHazır sistemle bu geldi iyi mi
gayet iyi
Uyumlu olur ramler fena değil cl daha düşük olabilirmiş ama çok bir değiştirme şansı vermiyor hazır sistemlerde sıkıntı yok amaGSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws M5 RGB DDR5 6000MHz CL36 1.25V Dual Kit Ram şu Rami almayı düşünüyorum
Anakartim B650M-R uyumlu olur mu
Ram ne kadar iyi
Spam yediğim için burdan yazıyorum tek eksiğim ram kaldı
İd cooling se224xts kullanıyorum mükemmel. Benimde işlemcim 7500f valorantta 50 dereceyi geçmedi daha hiçArkadaşlar işlemcim 7500f sıvı sogutmayla ugraşmak istemediğim için hava soğutucu ya yöneldim
Özelden yazabilir misinUyumlu olur ramler fena değil cl daha düşük olabilirmiş ama çok bir değiştirme şansı vermiyor hazır sistemlerde sıkıntı yok ama
Daha iyi bir seçenek var mıUyumlu olur ramler fena değil cl daha düşük olabilirmiş ama çok bir değiştirme şansı vermiyor hazır sistemlerde sıkıntı yok ama
Şuanlık yok gibiÖzelden yazabilir misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha iyi bir seçenek var mı