Neler Yeni

7500f için soğutucu öneri

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Hakkı Demir
bende 7500F var belki açtığım konuyu görmüşsündür DEEPCOOL AG400 var yaz aylarında bile 65 dereceyi geçirmiyor sıvı soğutma takıntılı biri değilsen kesinlikle tavisye ederim
hocam 2k bütçem var diyorsan frost commander al her işlemcide kullanabilirsin. Bi arkadaş konu açmıştı 7800x3d frost commader ile 65 derece çalıştırıyor. 1.5k bütçeye alabileceğin en iyisi peerless assassindir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

lan o islemciye stok fan bile yeter
yanlış bilgi yetmez.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Sercan Güre
peerless assassin'i gaming gen kendi sitesinden mi alınmalı yoksa n11 den mi gaming gen de 2 yıl birebir değişim mevcut

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Sercan Güre
Gaming Gen'den al.

benim kasa bu da 3 ünden hangisini alsam mantıklı olur

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

benim kasa bu da 3 ünden hangisini alsam mantıklı olur
Siyah olanı al da şöööyle bütün dursun. RGB seversen RGB'li olanı alabilirsin. Ben şahsen görüntüye pek önem veren biri değilim.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Sercan Güre
Yalnış yazılmış bu model 2 fanlı zaten görsellere bakarsan görünüyor.
peki güç konnektörü argbli olanda 3 diğerlerinde 4 o da mı yanlış yazılmıştır hocam argblisini almak istedim de n11de daha uyguna geliyor aslında ama 2 yıl birebir değişim yok çabuk bozulan bir şey midir

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
peki güç konnektörü argbli olanda 3 diğerlerinde 4 o da mı yanlış yazılmıştır hocam argblisini almak istedim de n11de daha uyguna geliyor aslında ama 2 yıl birebir değişim yok çabuk bozulan bir şey midir
Valla ben hepsi aynı diye düşünmüştüm de farklılıkta olabilir, ama kesinlikle 2 fanlıdır hepsi öyle şey olmaz.

Şimdi bozulur derim 5 yıl kullanırsın, bozulmaz derim 50 TL, 100 TL aşşağıya alırsın 15 gün sonra bozulur. O yüzden Gaming Gen'den al bari en azından tereddüt etmezsin herhangi bir sıkıntı da. Bu arada öyle bozulacak bir şey değil anca kıracan.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Sercan Güre
Valla ben hepsi aynı diye düşünmüştüm de farklılıkta olabilir, ama kesinlikle 2 fanlıdır hepsi öyle şey olmaz.

Şimdi bozulur derim 5 yıl kullanırsın, bozulmaz derim 50 TL, 100 TL aşşağıya alırsın 15 gün sonra bozulur. O yüzden Gaming Gen'den al bari en azından tereddüt etmezsin herhangi bir sıkıntı da. Bu arada öyle bozulacak bir şey değil anca kıracan.
teşekkür ederim hocam bir gaming gene sorayım ona göre alacağım

gaming gen'de web sitesindeki bilgiler doğrudur dedi

Son düzenleme:

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

gaming gen'de web sitesindeki bilgiler doğrudur dedi
RGB'li olanı mı alcan öyle olunca ?

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Enes
Diğer konulardan pek bir şey anlamadım. Herkes farklı bir soğutucu önermiş tek birşeyde hemfikir değillerdi oyüzden kendim sizinle konuşarak sormak istedim. Sabah akşam oyun oynayan birisiyim. İşlemcim 7500f soğutucular hakkında az bilgim var. Bütçem 2k civarı en fazla 2.5k olur ama önceliğim 2k ve altı. Önerilerinizi bekliyorum
Kanka en ideal tercih Thermalright Peerless Assasin olur.RGB veya düz siyah versiyon var zevkine göre seçebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,206
Üyeler
160,988
Son üye
o1KemalistBey
Top Bottom