Evet.
bununla farkı sadece renk mi hocam
Evet.
Evet bide RGB'si var. Kasanın ölçülerimi bulamadım bu arada.
bununla farkı sadece renk mi hocam
Evet bide RGB'si var. Kasanın ölçülerimi bulamadım bu arada.
Tamam yav yeterliymiş.165mm sanırımGaming X II - XIGMATEK
www.xigmatek.com
commander mi alayım yoksa phantom spirit mi yoksa peerless assassin mi hocam sıcaklık değerlerinde çok fark olur muTamam yav yeterliymiş.
ucu ucuna mı yeterli garanti olsun diye kücük mü alsam acabaTamam yav yeterliymiş.
Yok yok sığar ama ramlere değeeeeer mii değmez mi orasını bilemem anakart neydi ? Commander alma bence sığmaz çünkü o muhtemelen .commander mi alayım yoksa phantom spirit mi yoksa peerless assassin mi hocam sıcaklık değerlerinde çok fark olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ucu ucuna mı yeterli garanti olsun diye kücük mü alsam acaba
Yok yok sığar ama ramlere değeeeeer mii değmez mi orasını bilemem anakart neydi ? Commander alma bence sığmaz çünkü o muhtemelen .
Peerless'in ölçüleri.
Alıntıyı görüntüle
Sığar sığar hocam Peerless muhtemelen.AMD R5 7500F - RTX 4060 TI 16GB AMP - A620M-K DDR5 - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4060 TI 16GB AMP - A620M-K DDR5 - 1TB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
sistem bu hocam
Hangisine ?lan o islemciye stok fan bile yeter
frpst hiç sığmaz gibiSığar sığar hocam Peerless muhtemelen.
Hangisine ?
Commender mi ? Oysa sığacağını sanmıyorum onun ya, ölçüleri sığar gibi duruyor da montajlıyosun yandaki cam kapanmıyor.frpst hiç sığmaz gibi
bende 7500F var belki açtığım konuyu görmüşsündür DEEPCOOL AG400 var yaz aylarında bile 65 dereceyi geçirmiyor sıvı soğutma takıntılı biri değilsen kesinlikle tavisye ederimDiğer konulardan pek bir şey anlamadım. Herkes farklı bir soğutucu önermiş tek birşeyde hemfikir değillerdi oyüzden kendim sizinle konuşarak sormak istedim. Sabah akşam oyun oynayan birisiyim. İşlemcim 7500f soğutucular hakkında az bilgim var. Bütçem 2k civarı en fazla 2.5k olur ama önceliğim 2k ve altı. Önerilerinizi bekliyorum