7500f için soğutucu önerisi

hocam zaten ryzen 5 kullandığınız için devasa bir fark olmaz ama ileride işlemciyi ryzen 7 serisi bir modelle değiştirirseniz sizin attığınız pahalı olan model iş yapar
Hocalarım 400 daha katıp bunu alsam çok farkeder mi? yoksa attıklarınız yeterli olur mu

Hocam msi pro a620m e anakartta argb kullanabiliyor muyum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peerless assassin al, phantom spirit kendini r7 gibi işlemcilerde belli ediyor zaten ona rağmen fark büyük değil peerless assassin fazlasıyla yeter
İleriye dönük sağlam soğutma için phantom spirit 120 7x6 sonraki alacağın işlemciyi de soğutur muhtemelen

Diğerleri de iş görür ama üstüne koyup pa alman daha mantıklı, kasaya sığmayabilir biraz büyük fakat işini çok iyi yapıyor günün sonunda performans önemli olacak zaten
Tamamdır dostlarım tesekkur ederim, butceme uyanı almaya calisacagim

argb yok o anakartta düz ışıksız modelini al bence dönüştürücü alman gerek yoksa ışıklarını çalıştırabilmek için

argb yok o anakartta düz ışıksız modelini al bence dönüştürücü alman gerek yoksa ışıklarını çalıştırabilmek için
sadelik seviyorum hocam zaten ışıksız daha hosuma gider.
Bir de fan öneriniz var mı? kendi kasama takabilecegim siyah ışıksız 4 tane

sadelik seviyorum hocam zaten ışıksız daha hosuma gider.
Bir de fan öneriniz var mı? kendi kasama takabilecegim siyah ışıksız 4 tane
ben thermalright ın soğutucu fanlarını beğendiğim için kendim Thermalright TL-C12 aldım, cumartesi yada pazartesi gelicek o zaman güzel mi değil mi söylerim onun dışında ışıksız olarak arctic kasa fanları beğeniliyor çok fazla bilmiyorum onun için konu açarsanız iyi olur.

bi 100 daha koy Phantom Spirit al
Link atar mısın hocam

ben thermalright ın soğutucu fanlarını beğendiğim için kendim Thermalright TL-C12 aldım, cumartesi yada pazartesi gelicek o zaman güzel mi değil mi söylerim onun dışında ışıksız olarak arctic kasa fanları beğeniliyor çok fazla bilmiyorum onun için konu açarsanız iyi olur.
Tamamdır hocam teşekkürler

Link atar mısın hocam

aynı site zaten :D akakçe'den bakabilirsin.

Link atar mısın hocam

bahsettiğim fan geldi, öneririm ne kadar f/p bilemem ama kaliteli fan gayet beğendim, 4 pin pwm fan benim söktüğüm *ptal cooler master 3 pindi. Eski egzoz fanımla değiştirdim kule tipi daha rahat hava atıyor artık. Elimde para geçtiğide kasamda kalan diğer 3 *ptal cooler master fanı bununla değiştirmeyi düşünüyorum.

bahsettiğim ürün:

Geri