Hangi fanı kullanıyorsun ?Valla bende ısınmamasindan şikayetçiyim acaba bir sorun mu var ki diye ama okuduğum kadarıyla konuyu yükte 65 normal mi bilemedim
Isınmasından daha iyidir hocam bence fazla bir bilgim yok ama.Valla bende ısınmamasindan şikayetçiyim acaba bir sorun mu var ki diye ama okuduğum kadarıyla konuyu, yükte 65 normal mi bilemedim
Evet 0 önceden pc kurmayı düşünüyordum ilk aldığım parça buydu sonra nasip olmadı bekledi öyle 3 4 yıldaha önce kullanılmış mıydı soğutucu 0 mı
Altındaki jelatini falan söktünüz değil miIsınmasından daha iyidir hocam bence fazla bir bilgim yok ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet 0 önceden pc kurmayı düşünüyordum ilk aldığım parça buydu sonra nasip olmadı bekledi öyle 3 4 yıl
Benim soğutucuda sıkıntı var o zaman yaben kuletipi hava sogutmayla 7500f 68 derece geçmiyor ki kullandığım termal macunda thermalrightın iyi değil yani
Evet söktüm hocam kurulumdan yana bir hata yaptığımı düşünmüyorumAltındaki jelatini falan söktünüz değil mi
boşta 59-60 ama benim de tabii sıvı sogutma değil bende yükte max 68 hava durumu da etkiliyor örnek 35 derece üstü oldumu 70 buluyorBenim soğutucuda sıkıntı var o zaman ya
Evet söktüm hocam kurulumdan yana bir hata yaptığımı düşünmüyorum
thermal macunu değiştirinBenim soğutucuda sıkıntı var o zaman ya
Evet söktüm hocam kurulumdan yana bir hata yaptığımı düşünmüyorum
Sıvı soğutucu kullandığınızı görmediğim için dedim hocam. Kullandığınız zaten iyi bir soğutucu. En iyisi önce oyun testlerine bakın.Tamamdır hocam yani yeni soğutucu şart
aman bunu önerme hocam bazı kişiler gelir, soğutur mu 7500f falan derIsınan bir işlemci zaten. Güzel bir kule tipi veya 240mm sıvı soğutucu işini görür.
DeepCool LE520 öneririm.
https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,267675227.html
Hocam bende izmirdeyim genel olarak hava sıcak etkiliyordur. Soğutucu ile birkiktr gelen thermaltake macununu kullandımboşta 59-60 ama benim de tabii sıvı sogutma değil bende yükte max 68 hava durumu da etkiliyor örnek 35 derece üstü oldumu 70 buluyor
thermal macunu değiştirin
Bir deniyim haklısınızSıvı soğutucu kullandığınızı görmediğim için dedim hocam. Kullandığınız zaten iyi bir soğutucu. En iyisi önce oyun testlerine bakın.
macun ağzını açmışsan bozulmuştur hocam ondan dedimHocam bende izmirdeyim genel olarak hava sıcak etkiliyordur. Soğutucu ile birkiktr gelen thermaltake macununu kullandım
Bozulmuş olduğunu nasıl anlayabilirim hocam.macun ağzını açmışsan bozulmuştur hocam ondan dedim
Hava soğutucu bile soğutuyor bu niye soğutmuyormuşaman bunu önerme hocam bazı kişiler gelir, soğutur mu 7500f falan der
ben 12400f için önermiştim cahil yerine koydular )