Çözüldü✓ 7500f + phantom spirit 120 se yükte 82 derece

Reaksiyon skoru
8
Selamlar sistemi yeni topladım, Termal macun nohut büyüklüğünde tek nokta sıkıldı. Forumda birisi aynı kombinasyona 60 derece yazmış kasa zoko amirak dk 431. Daha düşük olmalı değil mi ?
87 dereceyi gördüm.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-07-30 153657.png
    Ekran görüntüsü 2024-07-30 153657.png
    16.2 KB · Hit: 59
Selamlar sistemi yeni topladım, Termal macun nohut büyüklüğünde tek nokta sıkıldı. Forumda birisi aynı kombinasyona 60 derece yazmış kasa zoko amirak dk 431. Daha düşük olmalı değil mi ?
87 dereceyi gördüm.
aynı kasa 360mm sıvı ile 82 görüyorum max stress testin'de

normal mi diyorsun ?

msi afterburner ile cinebench r23 testine bak jelatini söktünmü?yeteri kadar sıktınmı(zorlamadan sonuna kadar)

vidanın sonuna kadar sıktım, jelatin söküldü, termal macun içinden çıkanı kullandım ve tek nokta sıktım cinebench testi yapmadım şuan oyun kuruyorum repack ve sıcaklık bu şekilde zararı olur mu ?

87 dereceyi gördüm.
Bu yaz sıcaklığında %100 yük altında değerler normal 60 dereceyi gören kimmiş ?

Bu yaz sıcaklığında %100 yük altında değerler normal 60 dereceyi gören kimmiş ?
Forumda bir yerde görmüştüm, sıcaklık bu şekilde normal diyorsanız böyle kullancam değilse söküp macunu yeniliyecem dostum. Yapmam gereken bir fan ayarı vs var mı varsa onuda yapayım

Forumda bir yerde görmüştüm, sıcaklık bu şekilde normal diyorsanız böyle kullancam değilse söküp macunu yeniliyecem dostum. Yapmam gereken bir fan ayarı vs var mı varsa onuda yapayım
Gördüğünüz konuyu bulmaya çalışın hangi kule tipi soğutucu bu mevsimde 30-35 derece bir ortam sıcaklığında o işlemciyi %100 yük altında 60 derece tutuyor merak ettim

Gördüğünüz konuyu bulmaya çalışın hangi kule tipi soğutucu bu mevsimde 30-35 derece bir ortam sıcaklığında o işlemciyi %100 yük altında 60 derece tutuyor merak ettim
4 fanli 12 vakir telli bir hava soğutma almış galiba arkadaş

ben de kullanıyorum aynı kombinasyonu %100 yükte uzun süre kullanılıyorsa o sıcaklıklara geliyor ister istemez benim %50 kullanımlarda filan 60 oluyor

Sağolun geri dönüşler için, belki yazan kişi oyunlardaki sıcaklıktan bahsetmiştir ya da ben yanlış görmüşümdür. Bu durumda bu şekilde kullanmaya devam ediyorum. Hayırlı günler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,572
Üyeler
184,478
Son üye
Makreyal
Geri