Selam arkadaşlar,
Yeğenime bir sistem toplamak istiyorum. Hazır sistemlerde istediğim özelleştirmeler genelde kısıtlı oluyor. Bu yüzden birkaç bin tl ucuz olsun demeden toplama bir sistem yapmaya karar verdim.
Sadece Valorant oynamak istiyor ama biraz büyüdüğünde hikayeli ya da ekran kartına muhtaç oyunlar oynamak istediğinde tekrar tekrar bir şey almamak için bazı şeyleri daha sağlam yapmak istedim.
12-13 yaşlarında olduğu için argb bazı parçaların onun için daha keyifli olacağını düşündüm. Seçtiğim ürünlerden bazıları (kasa, işlemci soğutucu) buna yönelik.
Mümkünse seçtiğim ürünleri ve birlikteliğini bu bütçe dahilinde yorumlayabilir misiniz?
(Ekran kartını hali hazırda 14bin tl 'ye aldım ama iade şansım var. Şu anda en ucuz 19k gözüküyor, yanıltmasın)
Anakart:
Zaman ayıran herkese teşekkür ederim.
Yeğenime bir sistem toplamak istiyorum. Hazır sistemlerde istediğim özelleştirmeler genelde kısıtlı oluyor. Bu yüzden birkaç bin tl ucuz olsun demeden toplama bir sistem yapmaya karar verdim.
Sadece Valorant oynamak istiyor ama biraz büyüdüğünde hikayeli ya da ekran kartına muhtaç oyunlar oynamak istediğinde tekrar tekrar bir şey almamak için bazı şeyleri daha sağlam yapmak istedim.
12-13 yaşlarında olduğu için argb bazı parçaların onun için daha keyifli olacağını düşündüm. Seçtiğim ürünlerden bazıları (kasa, işlemci soğutucu) buna yönelik.
Mümkünse seçtiğim ürünleri ve birlikteliğini bu bütçe dahilinde yorumlayabilir misiniz?
(Ekran kartını hali hazırda 14bin tl 'ye aldım ama iade şansım var. Şu anda en ucuz 19k gözüküyor, yanıltmasın)
Anakart:
İşlemci:![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.794,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşlemci Soğutucu:![]()
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
SSD:![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran Kartı: Link yanlış -> (Galax RTX4060 8GB 2X V2 OC 1-Click 8GB 128Bit GDDR6 RTX 4060 Ekran Kartı (46NSL8MD9NXV))![]()
Lexar NM710 LNM710X001T-RNNNG PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lexar NM710 LNM710X001T-RNNNG PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lexar NM710 LNM710X001T-RNNNG PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.379,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ram 2x:![]()
Galax RTX 4060 TI 46ISL8MD8COC 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4060 TI 46ISL8MD8COC 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4060 TI 46ISL8MD8COC 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 14.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasa:
PSU:
Monitör![]()
MSI MAG A650BN 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A650BN 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A650BN 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.109,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Zaman ayıran herkese teşekkür ederim.
Son düzenleme: