Neler Yeni

Öneri 750W kararsız kaldım

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
efe araci
hocam bu durumda msi mag daha iyi gibi max çıkabileceğiniz bütçeyi söylerseniz ben size daha iyilerini önerebilirim.

Jill Valentine

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
850w 4k için çok iyimiş bunu alabilirim

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
efe araci

aykut407

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Aykut Aykut
Hocam sistemin en önemli parçasını alıyorsun. Bu parça herhangi bi akımı yanlış verse, yüksek düşük ya da performans kaybı yaşasa kısacası ufacık bi hata yapsa direkt sistemin yanma ile karşı karşıya kalır. O yüzden hassasiyet isteyen bi parça. Bence başka yerden kısıp kaliteli PSU almalısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sistemin en önemli parçasını alıyorsun. Bu parça herhangi bi akımı yanlış verse, yüksek düşük ya da performans kaybı yaşasa kısacası ufacık bi hata yapsa direkt sistemin yanma ile karşı karşıya kalır. O yüzden hassasiyet isteyen bi parça. Bence başka yerden kısıp kaliteli PSU almalısın.
hocam kısıcak yer kalmadı heryerden kısıp ekran kartını güzel tutmaya çalıştım biraz daha kısamam

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Toprak

Mesaj otomatik birleştirildi:

ssd bende var

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
efe araci

Mesaj otomatik birleştirildi:

ssd bende var
hocam nvidia yerine amd tercih etmenizi söylerdim ama 4070 ti süperin de tadı bi başka şimdi :D

Top Bottom