Neler Yeni

750W PSU Önerileri ve Sistem Değerlendirmesi

Floyd1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Şahin Şene
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Instagram
@sahn.sn
Discord
Floyd2237
Aynı kasa renk olarak var bnde kenarda fiyatına göre ve boyutuna göre en iyi seçenek beyaz için. Ramler bnm sistemde var hem expo hem xmp destekli . Baya bir anakart modelinde denedim hepsinde sıkntısz çalışıyor ve rgb si de güzel yanıyor.

Evet aynı fiyatlara 7800xt li sistem bulunur ama beyaz istediniz için o kartın beyazını stokta bulmak zor 7800xt nin. Genelde 7700xt modelinin beyazı var durumu değiştiriyor onun için. Sistem hayırlı olsun .

Bu arda bnde xfx 7900gre kullanıyorum driver ıvıır zıvır bir sorun yok ındıana jones nvidia destekli bir oyun olmasına rağmen onda bile güncel drıverla yağ gibi akıyor oyun takılma her hangi bir sıkntı yok. Daha öncede uzun süre sapphire pulse 7700xt kullandm onda da hiç sorun yaşamadım. Nvidia ve amd kartları karışık kullanan birisyim.

Fakat tavsiyem bir türlü beyaz isteniyorsa anakartıda beyaz/gri olan bir model almanız çünkü msi b 650 gaming modeli siyah ve koyu gri ağırlıkta beyaz kasada sırıtır ister istemez.

Buda psu linki fiyatıma göre iyi kalitelidir.

Baştan sona yazdıkların için öncelikle teşekkür ediyorum. Ayrıca anakartım beyaz zaten. (Tam model ismini eksik yazmışım, afedersiniz.) Ram olarak içime şimdi sindi diyebilirim. Psu tavsiyenizi de değerlendireceğim, geçen bir tane fsp psu görmüştüm aynı fiyata. Onla karşılaştırmayı düşünüyorum.

Ekler

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    35.3 KB · Hit: 2

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Erhan Akçay
Baştan sona yazdıkların için öncelikle teşekkür ediyorum. Ayrıca anakartım beyaz zaten. (Tam model ismini eksik yazmışım, afedersiniz.) Ram olarak içime şimdi sindi diyebilirim. Psu tavsiyenizi de değerlendireceğim, geçen bir tane fsp psu görmüştüm aynı fiyata. Onla karşılaştırmayı düşünüyorum.
Rica ederim ben anakartı atx yapıda olan msi gaming sandım o siyah diye demiştim evet ( eksik yazıldığı belirtilince anlaşıldı ok) . Fakat bu matx yapıdaki msi gaming modeli daha uyumlu olur beyaz açısından.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,228
Üyeler
163,803
Son üye
Yekteniya
Top Bottom