Masaüstüne gel sağ tıklayıp görüntü ayarlarına gir oradan sayfayı aşağı indir gelişmiş görüntü ayarlarına tıkla sonra önüne çıkan sayfada Ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri çıkacak (mavi yazı) ona tıkla son olarak önüne çıkan pencerede yukarıdan monitör seçeneğini seç ve monitör ayarları kısmından ekran yenileme sıklığını 60 dan 75 hz e al.Arkadaslar ASUS VA24EHE monitorum var aslinda 75hz bir monitor ayarlara girince sadece 60hz kadar secebiliyorum. DisplayPort girisi yok sadece HDMI VGA ve D-Sub girisi var.
Sorun nedir acaba?
Masaüstüne gel sağ tıklayıp görüntü ayarlarına gir oradan sayfayı aşağı indir gelişmiş görüntü ayarlarına tıkla sonra önüne çıkan sayfada Ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri çıkacak (mavi yazı) ona tıkla son olarak önüne çıkan pencerede yukarıdan monitör seçeneğini seç ve monitör ayarları kısmından ekran yenileme sıklığını 60 dan 75 hz e al.Arkadaslar ASUS VA24EHE monitorum var aslinda 75hz bir monitor ayarlara girince sadece 60hz kadar secebiliyorum. DisplayPort girisi yok sadece HDMI VGA ve D-Sub girisi var.
Sorun nedir acaba?
girdim kanka yok 75hz secenegiMasaüstüne gel sağ tıklayıp görüntü ayarlarına gir
yazdığım yazının tamamına girip baktın mı sadece 60 hz mi gözüküyor ?girdim kanka yok 75hz secenegi
sadece 60hz ve alti secenekler var 59hz 49hz... felanyazdığım yazının tamamına girip baktın mı sadece 60 hz mi gözüküyor ?
Nvıda denetim masasından çözünürlük değiştir kısmından özelleştire basıp 1024x1080 yap sonra 75hz yapıp kaydet çözünürlükden dolayı olabilir.sadece 60hz ve alti secenekler var 59hz 49hz... felan
oldu kanka eyvNvıda denetim masasından çözünürlük değiştir kısmından özelleştire basıp 1024x1080 yap sonra 75hz yapıp kaydet çözünürlükden dolayı olabilir.
Ayarlardan 60hz seçeneği seçili kalmış olabilir. Görüntü ayarlarından bakın. Giremesseniz youtube bakabilirsiniz.Arkadaslar ASUS VA24EHE monitorum var aslinda 75hz bir monitor ayarlara girince sadece 60hz kadar secebiliyorum. DisplayPort girisi yok sadece HDMI VGA ve D-Sub girisi var.
Sorun nedir acaba?
ne demekoldu kanka eyv