turkishnature
80+
Dahası
7600x'e ilerde oc yaparsam 240mm sıvı soğutucu yetermi?
Fanlar yukarı aşşağıya az buçuk hareket edebiliyor. Zaten ramlerde küçük sorun olmaz.
Hocam 360mm olanın hava soğutucuyla kaç derece farkı olur?İKİSİDE ÇOK İYİ SOĞUTUCU İKİSİNİDE KULLANDIM BÜTÇEN HANGİSİNE YETERSE ONU AL
DeepCool LE720 RGB 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LE720 RGB 360 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hocam 360mm olanın hava soğutucuyla kaç derece farkı olur?
Hocam peki 360mm olan hava soğutucuyla arasında kaç derece fark olur?120mm kesinlikle alma çok çok berbat oluyor bunu öncelikle söylemeliyim 240 360 mm arası bir fark olmaz yaz aylarında belki 5-15 derece arası oynar. ben yinede bir test tablosu bırakıyorum eşit şartlarda test edilmiş.
Hocam 7500 f var ben de aynı sogutucuyu sipariş verdim bugün geldi ve 2 saat önce taktım rdr2 de max ayarlarda oyuna girdim 45 dk oynadım max 55 derece oldu üstüne geçmedi.. sistem bostayken 35 derecede..7500 f cayır cayır işlemci düşün yani...7600x de de zannımca aynı performansı alırsınboşver sıvı soğutmayı https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14145 bunu al geç ben de bunu aldım aynı konularda konuştum forumda bu soğutucuyu aldım ve memnunum tüm oyunları full+fullde oynayıp tüm gün render alıyorum bir kere sıcaklık şikayetim olmadı.
Knka 3 tane sıvı soğutma değiştidim. Birinin pompası bozulmuş farkında bile değildim. Fan sesinden kafamın içi eridi. Birisi çok iyiydi ama bu sefer gluk gluk pompanın su sesini dinliyorsun. Sessiz ve performanslı bir şey istiyordum. Ama illa sıvı soğutma gerekeceğini düşünüyordum ancak bu deneyimlerden sonra gittim paraya kıydım dark rock 4 aldım. Veya arkadaşın önerdiği thermalright da olabilir. Bu tarz sağlam kule tipileri öneririm. Deepcool mesela son zamanlarda çok güzel kule tipi soğutucular çıkardı beyazları çok şık gözüküyor. AK620 modeli mesela.Hocam 500tl fazla ödeyip sıvı soğutma almak daha mantıklı geldi.
https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...-intel-1700p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-44015
resim attım hocam baksana farklar yazıyor orada 240mm 360mm arasında pek fark olmuyor deepcool'dan şaşma yurtdışında diğer markalardan daha pahalı bir marka türkiye pazarında biraz daha ucuz sanırım reklam için bu şekilde ve çok memnun kaldım nerdeyse tüm modellerini kullandım hala bu markayı kullanıyorum.Hocam peki 360mm olan hava soğutucuyla arasında kaç derece fark olur?
Yeterli ama kaliteli bişi olsun7600x'e ilerde oc yaparsam 240mm sıvı soğutucu yetermi?
DeepCool sıvı soğutmalı biraz sıkıntılı baştan uyarayımHocam 500tl fazla ödeyip sıvı soğutma almak daha mantıklı geldi.
https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...-intel-1700p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-44015