Neler Yeni

7600xtli sistem mi 4060 li sistem mi yardım

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
Her hafta illa 1 tane 4060 sistem 20k altina geliyor. Hiçbirinde kutusuz geldi yazan görmedim. Hiçbirinde değişik marka da görmedim. Genelde o sistemlerde soğutucu ve kasalar cacık olur + ssd 1 tb olmaz. İlla ki bir yerden kısarlar ama onları yukseltince bile bu atilan 4060 sistemden pahalı olmaz.

Benim aldigim sistem buydu:
Bu sistemi aldiktan sonra 7500fli,ddr5li 4060 sistemler çok çıktı. Ki çıkacakta zaten. Attigin 4060 sistemin hiçbir al denilecek yanı yok.
Tamam kral uzatmanın anlamı yok iyi günler :)

Aurelia

80+ Bronze
28-30K lara çıkıldıysa DDR5 sistem bakın. Ama parçaları kaliteli ddr4 hazır sistem bulduysanız çökün giriş seviye ddr5 ten daha iyi tercih olur

formedos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
formedos
7600xt daha iyidir ancak pahalı hocam ikisini de tavsiye etmem fiyatlarından dolayı şuna bakmanı tavsiye ederim daha iyi olacaktır senin için

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen şimdi hocam bu sisteme kötü diyorsan senin aklından ve bilgin şüphe duyarım hocam ve hiç birisi de bulk ürün değil hepsi kutulu geliyor

Ben özellikle birşeye iyi veya kötü demedim. Genel olarak aradaki 1-2K farkı adamlar Ram,SSD,kasa tarafından illaki marka veya model farkı olarakk açığı kapatıyorlar, olması gerekende bu zaten yoksa bi anlamı kalmıyor onlar için. Demek istediğimde bu, arkadaş ısrarla inat etti, uzatmaya gerek yok iyi günler hocam :)

Top Bottom