Gurkanpiro
80+ Gold
ılla ıncehesap degılse yukarıdakı arkadasın attıgını alınKnk monitörü çıkardım senin attığın yerden alırım başka değişecek bişey varmı
ılla ıncehesap degılse yukarıdakı arkadasın attıgını alınKnk monitörü çıkardım senin attığın yerden alırım başka değişecek bişey varmı
?dikkat etmemişi kb ama yine de alınmaz ddr5 alır
Birdaha atsana biılla ıncehesap degılse yukarıdakı arkadasın attıgını alın
https://www.gaming.gen.tr/urun/3529...gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/#btnFPS?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birdaha atsana bi
Knk benimkide DDR 5kaçıncı attığım bu ddr5 buGAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-TUF7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı, Asus PRIME A620 Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
Knk benimkide DDR 5
Knk depolamayı yükseltince bide monitörle 40k ya çıkıyo
bütce ne kadarKnk depolamayı yükseltince bide monitörle 40k ya çıkıyo
35k ama oda zar zorbütce ne kadar
monitör soğutucu dahil 35k mı35k ama oda zar zor
Monitör dahil soğutucuyu araya katmayın bende var soğutucumonitör soğutucu dahil 35k mı
o zaman sistem 30k olucak baştan deseydin keşkeMonitör dahil soğutucuyu araya katmayın bende var soğutucu
Aga benim yaptığım sistem iyi işte illa bi kup bulacanızo zaman sistem 30k olucak baştan deseydin keşke