Neler Yeni

7700xt ekran kartı alınır mı ?

denizz21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz Yarar
Rtx 4000 serisinden daha mı iyi 7700xt f/p olarak alınır mı

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
F/P olarak çok iyi. Eğer sadece oyun içinse tercih edilebilir

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,399
İsim
Emre siyah
alınır 4070ten yüzde 13 daha düşük performansı

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
7800 xt ile 7700 xt arasinda çok aman aman bı fark mi bide sapphire modeli nasıl iyi mi
Sapphire güzeldir. Aman aman fark yok ama yine de fiyat farkına değer kesinlikle

denizz21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz Yarar
Sapphire güzeldir. Aman aman fark yok ama yine de fiyat farkına değer kesinlikle
Ama Asus ve powercolor kadar olamaz değil mi ya bu marka farkını anlamadım aynı ekran kartı değil mi biri Asus yapmış biri powercolor yapmış biri Sapphire yapmış ben bişi anlamadım

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ama Asus ve powercolor kadar olamaz değil mi ya bu marka farkını anlamadım aynı ekran kartı değil mi biri Asus yapmış biri powercolor yapmış biri Sapphire yapmış ben bişi anlamadım
Hocam her ekran kartı aslında kendince bir anakart şeklinde işliyor, tüm işler bu anakartta işliyor ve NVIDIA, AMD vb. Bunu üretiyor. Örneğin nvidia rtx 4070 üretiyor ve o anakartı msi, Asus, sapphire gibi markalara veriyor. Bu markalar onun üzerine soğutucu blokları, fanlar, iskelet, estetik açıdan eklentiler (bazıları overclock) yapıyor. Yani aslında hepsinin performansı aynı, soğutma ve estetik farklı. Asus kadar olamaz ama bu kötü olması anlamına gelmiyor. Asus güzel diye diğerleri kötü değil. Sapphire soğutması gayet kalitelidir düzey olarak orta-üst denilebilir. Ancak Asus gibi markalar sırf 'Asus' diye daha pahalı olabiliyor. Örneğin Asus Tuf rtx 4070 super fiyatı bir üst model olan Galax 4070 ti super'e eşit. Burada bence kesinlikle üst modeli tercih etmek daha mantıklı. "Bilinmedik" marka yok aslında sadece bazı kişiler duymadığı için böyle. Yoksa çoğu ekran kartı markası kaliteli denilecek seviyede

Top Bottom