Neler Yeni

Yardım 7700xt furmark sonuçlarım iyi mi ?

sedre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emir
Uygulamayı tam ekran yapamadım bir türlü ama sorun olmaz sanırım(anti-ailising offda) birde foto yuklenmedigi için linkte fotolar başka bir uygulamadan deneme yapmak gerekir mi

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
1024x578 çözünürlükmüydü sonu yanlış yazmış olabilirim, bu çözünürlükte 8x msaa test yapıp direk SS buraya atarmısınız. Bu çözünürlük güzel yüke sokan bir ayar ondan öneriyorum.

sedre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1024x578 çözünürlükmüydü sonu yanlış yazmış olabilirim, bu çözünürlükte 8x msaa test yapıp direk SS buraya atarmısınız. Bu çözünürlük güzel yüke sokan bir ayar ondan öneriyorum.
Tamamdır kaç dk atayım

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

sedre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emir
Gayet güzel şimdi oldu. Bir sorun yok.
Başka herhangi bir test yapmama gerek var mı ısısı için falan bir de fanlar hep çok düşük de çalışıyor 67y'i geçtiğini görmedim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Başka herhangi bir test yapmama gerek var mı ısısı için falan bir de fanlar hep çok düşük de çalışıyor 67y'i geçtiğini görmedim

Sapphire çünkü, Sapphire soğutmasına güvenir ve sessizlik odaklı bios ile kartı sunar. Bu yüzden fanlar az döner, takılmana gerek yok herhangi bir testede gerek yok.

sedre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emir
Sapphire çünkü, Sapphire soğutmasına güvenir ve sessizlik odaklı bios ile kartı sunar. Bu yüzden fanlar az döner, takılmana gerek yok herhangi bir testede gerek yok.
Bazı arkadaşlar gpu Z demiş birde 2 k da furmark görelim bir de falan demiş atayım mi yapıp sana da gerekli mi illa

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
atacan atmaca
Aynı kartı kullanıyorum göz kapalı kullanılacak bir kart

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bazı arkadaşlar gpu Z demiş birde 2 k da furmark görelim bir de falan demiş atayım mi yapıp sana da gerekli mi illa

GPU-z de özellikleri görürsün o kadar, sayılar görmeye meraklı isen açıp bakabilirsin :D. 2K ya da gerek yok kart yüke binmiş işte yeterli.

Bir şey olsa bu kadar test edemezdin bile.

sedre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emir
GPU-z de özellikleri görürsün o kadar, sayılar görmeye meraklı isen açıp bakabilirsin :D. 2K ya da gerek yok kart yüke binmiş işte yeterli.

Bir şey olsa bu kadar test edemezdin bile.
Onayliyorum o zaman hadi bakalim

Son düzenleme:
Top Bottom