hocam hiç bişi belirtmemişsiniz en azından hangi tür oyun için olduğunu belirtseydiniz yada oyun mu film mi kalite için mi lazım hız için mi fps oyunlarında mı kulanacaksınız hikayemi boyutu nasıl olsun marka renk tercihiniz var mı nasıl bişi istediğinizi anlattınMerhaba arkadaşlar rx 7700xt ekran kartı için max 7k monitör önerisi istiyorum
Hocam bu platformda daha yeniyim tam bilemedim, affınıza sığınıyorum. Ben FPS türü oyunlar oynayacağım çok fazla hikayeli oyunlar oynamayacağım bu sebeple; HZ değeri yüksek olsun (+144) , MS değeri düşük olsun (-2)hocam hiç bişi belirtmemişsiniz en azından hangi tür oyun için olduğunu belirtseydiniz yada oyun mu film mi kalite için mi lazım hız için mi fps oyunlarında mı kulanacaksınız hikayemi boyutu nasıl olsun marka renk tercihiniz var mı nasıl bişi istediğinizi anlattın
anladım buyrun normalde 7700xt için 2k önerirdimde fps oyunu oynuyormuşsunuz bu iyidirHocam bu platformda daha yeniyim tam bilemedim, affınıza sığınıyorum. Ben FPS türü oyunlar oynayacağım çok fazla hikayeli oyunlar oynamayacağım bu sebeple; HZ değeri yüksek olsun (+144) , MS değeri düşük olsun (-2)
bu fiyat bandına samsung alınmaz benceSamsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.068,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
1080p ama
Hocam bu attığınız GameBooster markalı monitörü yakın bir dostum kullanıyor adam memnun banada önermişti ben tam emin olamadım yani 7 bin TL ye 280hz 0.5ms IPS bir monitör bulmak bu ekonomide biraz zor. Sizce GameBooster kaliteli mi ? Bence samsung marka olarak gameboosterdan daha kaliteli. Tam bilmiyorum yanlışım varsa düzeltinanladım buyrun normalde 7700xt için 2k önerirdimde fps oyunu oynuyormuşsunuz bu iyidir
Gamebooster 24,5" GB-2528FF 0.5ms 280Hz FHD HDMI FreeSync/G-Sync Gaming Monitor Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamebooster 24,5" GB-2528FF 0.5ms 280Hz FHD HDMI FreeSync/G-Sync Gaming Monitor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
bu fiyat bandına samsung alınmaz bence
2k monitör almak performans konusunda sıkıntı yaşatmazmı acaba ?2k kaldırıyor o kart 2k monitör öneririm
https://www.tebilon.com/amd-7500f-g...tv&utm_medium=youtube&utm_campaign=rx-7700-xt2k monitör almak performans konusunda sıkıntı yaşatmazmı acaba ?
gameboosterden iyidiranladım buyrun normalde 7700xt için 2k önerirdimde fps oyunu oynuyormuşsunuz bu iyidir
Gamebooster 24,5" GB-2528FF 0.5ms 280Hz FHD HDMI FreeSync/G-Sync Gaming Monitor Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamebooster 24,5" GB-2528FF 0.5ms 280Hz FHD HDMI FreeSync/G-Sync Gaming Monitor yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
marka olarak kaliteli ama emin olun montitörde smasungdan iyidir fiyat performans olarak bence daha iyisi zor bulunurHocam bu attığınız GameBooster markalı monitörü yakın bir dostum kullanıyor adam memnun banada önermişti ben tam emin olamadım yani 7 bin TL ye 280hz 0.5ms IPS bir monitör bulmak bu ekonomide biraz zor. Sizce GameBooster kaliteli mi ? Bence samsung marka olarak gameboosterdan daha kaliteli. Tam bilmiyorum yanlışım varsa düzeltin
oyuncu monitörlerinde samsung en altlarda bana göregameboosterden iyidir
Samsung alınmaz deyip Gamebooster öneriyorsun.anladım buyrun normalde 7700xt için 2k önerirdimde fps oyunu oynuyormuşsunuz bu iyidir
ben en fp açısından önerdim ayrıca arkadaş maksimum 7k fiyat demiş yoksa bende biliyorum 8k ya 9k ya monitör önermeyi bence o attıklarınızada gerek yok bütçe yoksa bu daha iyiSamsung alınmaz deyip Gamebooster öneriyorsun.
https://www.pazarama.com/aoc-24g2ze..._campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma&v=1.71.1
https://www.gaming.gen.tr/urun/2146...t-ips-lcd-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.97.7
7k'lık Gamepower nasıl oluyor da FP oluyor? 5800'e de gidip yine VA panel öneriyorsun. Monitör önermesen daha iyi.ben en fp açısından önerdim ayrıca arkadaş maksimum 7k fiyat demiş yoksa bende biliyorum 8k ya 9k ya monitör önermeyi bence o attıklarınızada gerek yok bütçe yoksa bu daha iyi
AOC 24.5" 25g3zm/bk 240hz 0.5ms Hdmı Dp Adaptivesync Fhd Va Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AOC 24.5" 25g3zm/bk 240hz 0.5ms Hdmı Dp Adaptivesync Fhd Va Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com