- Konu Sahibi Konu Sahibi
hazır sistem almak daha mantıklı geldi, tek tek topladığım zaman 38 falan yapıyor 2 bin tl kardayım.Banada biraz pahalı geldi bu fiyata tek tek daha güzel bir sistem toplanırdı. 20k 7900gre varken 16 bine diğer bileşenler toplanabilirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama fazla kazıklandığımı da düşünmüyorum sonuçta bence de parçalarım kaliteli.Banada biraz pahalı geldi bu fiyata tek tek daha güzel bir sistem toplanırdı. 20k 7900gre varken 16 bine diğer bileşenler toplanabilirdi.
7900 gre alsaydım ne kule tipi alabilirdim ne de rami 32 yapabilirdim hocamBanada biraz pahalı geldi bu fiyata tek tek daha güzel bir sistem toplanırdı. 20k 7900gre varken 16 bine diğer bileşenler toplanabilirdi.
bahsettiğiniz 7900gre powerclor markası ise asla almazdım hocam ne kadarda şey olsa, bir kere alıyorum sonuçta en azından parçalar kaliteli olsun istedim ileri de 7800xt satar güzel bir kart daha alırım ddr5 sonuçta tek ekran kartı masrafı yaparımBanada biraz pahalı geldi bu fiyata tek tek daha güzel bir sistem toplanırdı. 20k 7900gre varken 16 bine diğer bileşenler toplanabilirdi.