- Konu Sahibi Konu Sahibi
Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.
www.gaming.gen.tr
Soğutucu olarak hangisini aldın
Mesaj otomatik birleştirildi:
normal de sistem 34bine geliyordu soğutucu ile birlikte 35 bin ama sorun şu 1000tl ek anakart parası ödedim ben çünkü ellerin de yoktu muhtemelen ondan kaybediyorum, çokta linçlemeyin hocam ya en azından sistem leş çok kötü verdiğin paraya güzel sistem dizmemişsin diyemeyiz değil miSoğutucu olarak hangisini aldın
32 gb ramle birlikte hocam bu arada 16 gb ramle birlikte 32.500.Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.www.gaming.gen.tr
normal de sistem 34bine geliyordu soğutucu ile birlikte 35 bin ama sorun şu 1000tl ek anakart parası ödedim ben çünkü ellerin de yoktu muhtemelen ondan kaybediyorum, çokta linçlemeyin hocam ya en azından sistem leş çok kötü verdiğin paraya güzel sistem dizmemişsin diyemeyiz değil mi
sistemden soğuyacağım sayeniz deSoğutucu olarak hangisini aldın