hocam 2k max ben sistemide atayım kaç tl ye satabileceğimide bi sorayım (yeni ssd takmıştım onu satmam )sistemi komple değiştirmenizi öneririm yapacağınız masrafın karşılığını alabilmeniz için. bütçeniz nedir ?
Fiyat cidden aşırı pahalı. Onun yerine elindeki anakarti satıp 1155 anakart ve işlemci alabilirsin. Hem daha iyi performans alirsin hemde pahalıya patlamaz. İ5 3470'lerin fiyatı iyi.sarı sitede q9650 ye 800 TL diyorlarfaiş fiyatlar bunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
low profile ekran kartı almam lazım hocam ksa slim çünkü
sistemi komple değiştirmenizi öneririm yapacağınız masrafın karşılığını alabilmeniz için. bütçeniz nedir ?
peki 1155 anakart sff kasaya sığar mı ? kasa hp compaq 8000 elite sffFiyat cidden aşırı pahalı. Onun yerine elindeki anakarti satıp 1155 anakart ve işlemci alabilirsin. Hem daha iyi performans alirsin hemde pahalıya patlamaz. İ5 3470'lerin fiyatı iyi.![]()
Direk kasayı satın hocam. Gelen para ve elinizdeki para ile size daha iyisini taoplayalim.şu konuya bi bakmanızı öneririmHP Elite 8300 SFF sistemde kasa ve PSU yükseltme
Bence çok masraf yapmış olursunuz, planınızı yeniden hatırlayın. GT 1030 alınıp kullanılabilir. Aklınızın sistemin aşırı ısınmasına takıldığını düşünüyorum. GT 1030 düşük güç tüketen bir kart olduğu için herhangi bir şekilde aşırı ısınması söz konusu olmayacaktır, düşük profilli olsa bile...www.technopat.net
peki 1155 anakart sff kasaya sığar mı ? kasa hp compaq 8000 elite sff
aslında 100 tl ye bi kasa alıp bu anakart+işlemci setini kasaya takıp elimdeki ddr3 sistemi satıp psu + ram + gpu almak biraz mantıklı olabilir.Fiyat cidden aşırı pahalı. Onun yerine elindeki anakarti satıp 1155 anakart ve işlemci alabilirsin. Hem daha iyi performans alirsin hemde pahalıya patlamaz. İ5 3470'lerin fiyatı iyi.![]()
ne kadar eder hocam ?Direk kasayı satın hocam. Gelen para ve elinizdeki para ile size daha iyisini taoplayalim.
anakart sığsa bile ekran kartı takamazsınız. 2.el kasa alacak bütçeniz yoksa uzay montaj kullanmak ister misiniz ?şu konuya bi bakmanızı öneririmHP Elite 8300 SFF sistemde kasa ve PSU yükseltme
Bence çok masraf yapmış olursunuz, planınızı yeniden hatırlayın. GT 1030 alınıp kullanılabilir. Aklınızın sistemin aşırı ısınmasına takıldığını düşünüyorum. GT 1030 düşük güç tüketen bir kart olduğu için herhangi bir şekilde aşırı ısınması söz konusu olmayacaktır, düşük profilli olsa bile...www.technopat.net
peki 1155 anakart sff kasaya sığar mı ? kasa hp compaq 8000 elite sff
yok hocam uzay montajı kullanamam . 2.el kasa alsam bile 200-300 üstüne çıkmam zor.anakart sığsa bile ekran kartı takamazsınız. 2.el kasa alacak bütçeniz yoksa uzay montaj kullanmak ister misiniz ?
Bu kadar uğraşacağına direk kasayı sat bence.yok hocam uzay montajı kullanamam . 2.el kasa alsam bile 200-300 üstüne çıkmam zor.
50tlye bile bulabilirsiniz. kasa dediğiniz şey zaten bu bütçede parçaların açıkta kalmamasını sağlayacak.yok hocam uzay montajı kullanamam . 2.el kasa alsam bile 200-300 üstüne çıkmam zor.
evet haklısınız hocam bu sistem kaça gider bi bakabilirmisiniz ? hdd 160 gb ssd 240 g bama ssd yi daha yeni aldım satmayı pek düşünmüyorum.Bu kadar uğraşacağına direk kasayı sat bence.
50tlye bile bulabilirsiniz. kasa dediğiniz şey zaten bu bütçede parçaların açıkta kalmamasını sağlayacak.
Psu kaç watt ?evet haklısınız hocam bu sistem kaça gider bi bakabilirmisiniz ? hdd 160 gb ssd 240 g bama ssd yi daha yeni aldım satmayı pek düşünmüyorum.