hocam bilgisayarcıya gidiceksiniz, boş internet cafe kasası var mı diceksiniz varsa anakartınızı söylersiniz sığacak mı sığmayacak mı size söyler. marka model olmaz düz internet cafe kasası demeniz yeterliörnek kasa ve nasıl montaj yapılacağı hakkında bilgi verirmisiniz
anakartım pek bilindik değil be hocam hp 3646h ve ya anakart kasaa küçük gelirse ?hocam bilgisayarcıya gidiceksiniz, boş internet cafe kasası var mı diceksiniz varsa anakartınızı söylersiniz sığacak mı sığmayacak mı size söyler. marka model olmaz düz internet cafe kasası demeniz yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:
montaj da zaten vida delikleri oturacak şekilde anakartı yerleştirin vidaları takın anakart giriş yerlerini (usb portlarını vs) kasanın arkasındaki alana denk gelecek şekilde montajlayın yeter zaten
hocam anakartınızı yanınızda götürüp uyumlu mu diye kontrol ederseniz sorun yaşamazsınız. kasanın tek işlevi parçalarınızı düzgün bi biçimde saklamanız ve aç kapa tuşunu kullanmanız olacak zaten. üstünde durulması gereken bi bileşen değilmesela atx veya itx olayları var ancak anakartımda custom yazıyorda ondan demiştim
orda yardımcı olurlarmı montaj konusundahocam anakartınızı yanınızda götürüp uyumlu mu diye kontrol ederseniz sorun yaşamazsınız. kasanın tek işlevi parçalarınızı düzgün bi biçimde saklamanız ve aç kapa tuşunu kullanmanız olacak zaten. üstünde durulması gereken bi bileşen değil
olurlarorda yardımcı olurlarmı montaj konusunda
piyasasını bilmiyorum ama 500w altında psu almaynpsu da yenilemem gerekecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
min kaç wattlık alayım ve ikinci el önerir misiniz ?