Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Modlu Xeon işlemciler takılabiliyor. Ancak anakart nedir? G41-G31 veya P serisi bir 775 anakartsa takılır.
Bak buModlu Xeon işlemciler takılabiliyor. Ancak anakart nedir? G41-G31 veya P serisi bir 775 anakartsa takılır.
Anakart h3048 lga 775 şuan e7500 takılı valorant da sıkıntı yapıyor elimde q9505 var fakat bu anakarta uyacak daha güzel bir işlemci önerir misiniz oc yapılmıyor anakarttan kapalı
Yok hocam oluyor mesela patriot burst hrr anakartın desteklediği ssd bölümünde yazmaz ama forumda herkes onu öneriyor ve ben şuana kadar hiç uyumsuzluk yaşayan olmadı yani demek istediğim anakartların destek bölümünde yazan şeyler genellikle markalarla anlaşmalı oluyor bence yoksa hiçbir anakartta burst olmazdı (takılmazdı destek bölümünde yazana göre ama oluyor işte )Sadece P43 G31 VE G41E takabilirsiniz. 945 Chipsetlere takamazsınız mesela. sadece 775 pin ile bitmiyor maalesef.
Olmuyor. 945 Chipsetinin quad desteği yok. Xeonu sadece quadların çalıştığı anakartlarda kullanabilirsin. patriot olayı bambaşka bişeyYok hocam oluyor mesela patriot burst hrr anakartın desteklediği ssd bölümünde yazmaz ama forumda herkes onu öneriyor ve ben şuana kadar hiç uyumsuzluk yaşayan olmadı yani demek istediğim anakartların destek bölümünde yazan şeyler genellikle markalarla anlaşmalı oluyor bence yoksa hiçbir anakartta burst olmazdı (takılmazdı destek bölümünde yazana göre ama oluyor işte )
O zaman biz kullanabiliyoruz çünkü anakart quad destekliyor duy bunları kadir abi @Blek saolasın @MuratTheFounderOfGaribanOlmuyor. 945 Chipsetinin quad desteği yok. Xeonu sadece quadların çalıştığı anakartlarda kullanabilirsin. patriot olayı bambaşka bişey
Rica ederim ne demek. 775 Pin bir sürü anakart var çünkü bu anakartların bazılarında pci slotu bile yok hatta bir tane var elimde. P43,45,G31,G41 gibi anakartlar quad desteklediği için xeonu destekler. Zaten xeon işlemciler hiç bir anakartın support kısmında yazmaz nedeni de fabrika çıkışı 775 pin değiller. Sadece bilgilendirme olsun diye yazdımO zaman biz kullanabiliyoruz çünkü anakart quad destekliyor duy bunları kadir abi @Blek saolasın @MuratTheFounderOfGariban
Rica ederim ne demek. 775 Pin bir sürü anakart var çünkü bu anakartların bazılarında pci slotu bile yok hatta bir tane var elimde. P43,45,G31,G41 gibi anakartlar quad desteklediği için xeonu destekler. Zaten xeon işlemciler hiç bir anakartın support kısmında yazmaz nedeni de fabrika çıkışı 775 pin değiller. Sadece bilgilendirme olsun diye yazdım
Ama şöyle bir şey var benim anakartın mimarisi çok değişik yani her işlemci soğutucusunu takamıyorum şuan GTS 450 takılı kasada ve işlemci soğutucuya değiyor plastiği şuan ki işlemci soğutucumdan başka bir soğutucu takamıyorum yani Xeon işlemci ısınan bir işlemci elimdeki soğutucuyla olacağını pek sanmıyorum quad daha mantıklı olmaz mı
Xeonlar sandığın kadar ısınmaz xeonun en çok ısınan serisi x serisidir. E serisinin quaddan pek fazla farkı yok ısı konusundaAma şöyle bir şey var benim anakartın mimarisi çok değişik yani her işlemci soğutucusunu takamıyorum şuan GTS 450 takılı kasada ve işlemci soğutucuya değiyor plastiği şuan ki işlemci soğutucumdan başka bir soğutucu takamıyorum yani Xeon işlemci ısınan bir işlemci elimdeki soğutucuyla olacağını pek sanmıyorum quad daha mantıklı olmaz mı
Benim elimde Q9505 var bunun daha üstü bir işlemci pahallı değer mi sizce daha üstünnü almaya zaten geleceği olmayan bir sistem
Xeonlar sandığın kadar ısınmaz xeonun en çok ısınan serisi x serisidir. E serisinin quaddan pek fazla farkı yok ısı konusunda